TEST UPGRADE FORA
LINK NA VLAKNO TOŤ
LINK NA VLAKNO TOŤ
Alfa Romeo 183T / Modely F1 (Radevicz) / 1:24
Moderator: iconmaster
Alfa Romeo 183T / Modely F1 (Radevicz) / 1:24
Asi pred dvomi tyzdnami som sa pustil do tejto Alfy z roku 1983. Jedna sa o verziu jazdca Maura Baldiho z GP Kanada.Dost som sa trapil s tvarovanim bocnic zadnych kolies. Predne som podlepil tenkym papierom z letaku a takto hned strihal a tvaroval. To mi vyrazne pomohlo (Turco, dakujem Ti, ze si mi to medzi recou v NR pripomenul
). Nasledovali naboje a brzdy. Prvykrat som skusil jemne prebrusit diely pneumatik a natriet ich ciernou akrylkou, urcite lepsie ako original leskle,ale mam sa co ucit este Tieto celky zatial odlozim a ide sa na karoseriu.

Re: Alfa Romeo 183T / Modely F1 (Radevicz) / 1:24
Pokracoval som podlahou a monokokom.Oba diely podlahy som vzajomne zlepil tycinkovym lepidlom. Veniec volantu je z gumoveho kruzku. Cele sa to lepilo bez problemov, akurat sa mi trochu skrutil spodok monokoku. Zadnu stenu nadrze, kam sa lepi neskor motor som zvnutra podlepil 1mm balzou kvoli pevnosti. Vsetky plochy ciernej farby, kde sa nieco lepi, je vhodne trochu oskriabat aby lepidlo chytilo. Je tu jedna drobna chyba, ked v navode sa pise o dieloch 4a, 4b a a realne su oznacene ako 3a, 3b.

- developer10 | 41
- Name: Peter
Re: Alfa Romeo 183T / Modely F1 (Radevicz) / 1:24
Zatiaľ to vyzerá luxusne, ideš parádne Ľubo! Trim še
...po 20 rokoch naspäť v papieri, hlavne hasiči :) ...ale niečo som už aj porobil, aha TU
Hrdý na tento multiprojekt Tatry 148 CAS-32 a aktuálne frčím na tomto technikovi plus kopa minimodelov, veď čekni tú galérku
Hrdý na tento multiprojekt Tatry 148 CAS-32 a aktuálne frčím na tomto technikovi plus kopa minimodelov, veď čekni tú galérku