Ahoj, ahoj. Zase som bol dlhší čas neaktivný, aj keď som neaktivný nebol. Ako obvykle sa to dozviete neskôr.
No a teraz prišiel čas na tento projekt. Že to bude Tatra ale Praga asi nikoho neprekvapí, výber autora možno už áno.
Už pri vydaní prvej V3Sky od QUASIho pred rokom a pol som bol rozhodnutý zlepiť V3Sku, ale pre mňa bola predloha neatraktivná. Po vydaní valníka sa aj tento problém vyriešil, a už ostávalo iba dorobiť rozrobené projekty.
Náhľad na obálku, diely a návody. Tu je aj listovanie modelom od autora: https://www.youtube.com/watch?v=uU-GYfKDkyw
Čo od tohoto projektu čakať? Mrzí ma, že aj keď model má veľa fanúšikov, za rok od vydania som nevidel ani jednu jeho čistostavbu vo farbe.
Pre mňa bude zaujímavá výzva zoznámiť sa s novým štýlom značenia dielov, nový štýl návodových kresieb a aj samotná konštrukcia. Preto som zvedavý ako sa s tým popasujem.
Nečakajte odo mňa nejaké vyjadrenia, ktorá V3Ska vyzerá lepšie. Nie som sudca to si musí každý rozhodnúť sám. Mňa skôr zaujíma ako sa to bude lepiť
Tak čoskoro s prvým postupom