Ale predsa som našiel trúfalosť/drzosť sa do jednej pustiť. Je to nielen moja prvá ponorka v živote, ale aj prvé stretnutie s produktom poľského vydavateľstva/s poľským štýlom. Všetci tu naň nedajú dopustiť, len ja musím rúhavo priznať, že v tom systéme žiadnu výhodu k*rwa nie widze. Nemohlo to samozrejme skončiť inak, len tak, že som si ako odchovanec česko/slovenskej školy tie chýbajúce chlopne proste dorobil.
TEST UPGRADE FORA
LINK NA VLAKNO TOŤ
LINK NA VLAKNO TOŤ
Projekt 670 Skat /ANSWER/ 1:200
Moderator: Fito
- Nyctophile | 44
- Name: Juraj
Projekt 670 Skat /ANSWER/ 1:200
Zdar vospolok, nie som vôbec fanúšikom ponoriek, napríklad aj ten nedávno s veľkou pompou na vodu spustený Chabarovsk by ma zaujímal len vtedy, ak by na kapitánskom mostíku stála najznámejšia chabarovská rodáčka Henessy (kto pozná, pozná, kto nie, nech radšej nepátra).
Ale predsa som našiel trúfalosť/drzosť sa do jednej pustiť. Je to nielen moja prvá ponorka v živote, ale aj prvé stretnutie s produktom poľského vydavateľstva/s poľským štýlom. Všetci tu naň nedajú dopustiť, len ja musím rúhavo priznať, že v tom systéme žiadnu výhodu k*rwa nie widze. Nemohlo to samozrejme skončiť inak, len tak, že som si ako odchovanec česko/slovenskej školy tie chýbajúce chlopne proste dorobil.

Sapientia melior auro
- Nyctophile | 44
Re: Projekt 670 Skat /ANSWER/ 1:200
Zo začiatku to vyzeralo, že vzniká tvar, pre ktorý geometria ani nepozná nejaký grécky názov, ale postupom času sa všetko podarilo ukočírovať.

Sapientia melior auro
- Nyctophile | 44
Ide sa ďalej, je to ako skladať bejzbalovú pálku. Medzi fixkami nebol ten správny odtieň šedej, takže retuš dostanú bohužiaľ len menšie časti.

Sapientia melior auro
- Nyctophile | 44
No a tu je výsledok, s Božou pomocou a s príhovorom svätého Karola Wojtylu to nejak všetko do seba zapadlo. Vždy sa dá nájsť uhol a vzdialenosť, aby to na fotkách vyzeralo prijateľne, ale pravda je taká, že niektoré časti (hlavne predok zospodu) vyšli pekne nakyslo. Tento exemplár by sa do Venezuely na pomoc Madurovi nedoplavil. Každopádne, lepšie ako nič. Či si ešte niekedy zaobstarám niečo od poľského vydavateľstva, nad tým budem tuho uvažovať.

Sapientia melior auro
Ech čo, na vodu nepôjde, takže za mňa dobrý. Blahoželám.
Na prvý model z Poľska a ešte k tomu v týchto tvaroch, podľa mňa celkom dobré.
Určite daj šancu ešte Poliakom, len si skús vybrať niečo, čo nemá tvar, ako ty píšeš, "bejzbalky". Skús niečo hranatejšie, uvidíš, že ťa to chytí.
Určite daj šancu ešte Poliakom, len si skús vybrať niečo, čo nemá tvar, ako ty píšeš, "bejzbalky". Skús niečo hranatejšie, uvidíš, že ťa to chytí.
Oliver
Na stole: STURMTIGER
Naposledy dokončené: Stielhandgranate 24
GALLERY
"The master derives from his art."
https://www.youtube.com/channel/UC_Sxcj ... J1yC951EKA
Na stole: STURMTIGER
Naposledy dokončené: Stielhandgranate 24
GALLERY
"The master derives from his art."
https://www.youtube.com/channel/UC_Sxcj ... J1yC951EKA
Tak mladý, a tak odvážny.
Vybrať si ako prvého Poliaka ponorku, a ešte k tomu od Answeru /Angrafu
Ale ber to tak, že to najhoršie už máš za sebou. A celkom dobre si to zlepil.
Vybrať si ako prvého Poliaka ponorku, a ešte k tomu od Answeru /Angrafu
Ale ber to tak, že to najhoršie už máš za sebou. A celkom dobre si to zlepil.
ponoriek nieje nikdy dosť
len tak dalej 
Jeden musí robiť vždy,to čo sa páči ostatným .. V suchom doku -> SCHARNHORST 1/150 ..... áno, mám doma laser