Ja som sa už dávno preniesol cez to, aby som lepil neviditeľné diely, nehovoriac o tom, že aj bez motora je tu na čo pozerať

Ja viem, že to často preháňam pri tých neviditeľných detailoch, no tu pokiaľ by kapota bola otvárateľná, ten motor by sa dal celkom dobre vidieť, preto tá úvaha:
Máš predstavu, kolko to bude mať zhruba strán?
Teda v 32jke, ale mierka móže byť aj 1:16, to mi nevadí.
A teda otázka, toto by si aj mohol dotiahnuť do vydania, či?
Fúha, ťažká otázka. No vzhľadom na relatívne veľký stroj, to bude zrejme väčší počet strán. A hoci viem, že tá "správna" mierka je 1:32, ja to primárne robím pre 25-ku, čo je môj štandard. Samozrejme to nikomu nezabráni, aby to zmenšil alebo zväčšil podľa chuti.
A čo sa týka vydania, určite sa to budem snažiť robiť do nejakej publikovateľnej podoby. Ale také klasické tlačené a texturované vydanie to asi nebude. Ako som už inde spomínal, od nejakého času som rozhodnutý svoje modely robiť tak, aby po ich dokončení som vedel z toho spraviť model aj pre verejnosť v digitálnej forme. Nerobím to ale s komerčným úmyslom, skôr pre potešenie a zábavu.
A keď už táto téma, občas mi napáda myšlienka, že keď urobím nejaký model, aké pracné by to bolo, z toho spraviť akúsi zjednodušenú verziu. Viem, že nie všetci si trúfajú lepiť príliš detailné veci, pričom tie predlohy ich možno aj oslovujú. Z komplikovanejšieho je možno ľahšie zjednodušovať, ako opačne. Ale nemám ešte žiadnu konkrétnu predstavu, to sú iba ďalšie úvahy z voľnej chvíľky.. Najprv treba niečo dokončiť, potom možno špekulovať ako ďalej