škoda tohtoročnej výstavy v Nitre ale aspoň niečo ostane aj na ďalší ročník
TEST UPGRADE FORA
LINK NA VLAKNO TOŤ
LINK NA VLAKNO TOŤ
SKUPINOVKA 2025 - Dornier Do 26 V1 "SeeAdler" / Reimers / 1:50
Re: SKUPINOVKA 2025 - Dornier Do 26 V1 "SeeAdler" / Reimers / 1:50
Fuh, paráda, krásne tvary tieto strieborné mašinky,
- iconmaster | 37
- Last man standing
- Name: Peter Jankovič
Laco, fakt neskúsiš do tej Nitry? Nehrotiť, iba normálne lepiť, podľa možností a ktovie - možno motyka vystrelí
Rozbehnuté to máš veľmi dobre, tak držím palce!
Rozbehnuté to máš veľmi dobre, tak držím palce!
Veľká paráda
Určite to dones do NR aj rozrobene.
Určite to dones do NR aj rozrobene.
Q: nemozem spravit len tak zeby dobre bulo...musi byt najlepsi
Chalani akože nevzdávam to, ale je to na palicu. Celý víkend som bol doma a "lepil". Predstava bola, že to posuniem o hodný kus. Ale bola to len predstava a celé to bolo hlavne o presviedčaní a "znásilňovaní" papiera aby sa dostal do tvarov ako som potreboval.
Myslel som si že za ten víkend dám krídla na komplet aj s časťami motorov. No ostáva mi ešte 5 večerov
Myslel som si že za ten víkend dám krídla na komplet aj s časťami motorov. No ostáva mi ešte 5 večerov
Perfektne a som prekvapeny, ze je to taka kraaava!
Ahojte.
Včerajší sviatok som strávil doma a keď že bolo také "krásne" počasie využil som čas (pred odchodom na námestie) a povenoval sa tejto potvore.
Dorobil som časť motorovej gondoly na druhom krídle. Motory zatiaľ nemôžem prilepiť kým nedokončím celé krídla aj s plavákovou šachtou aby som presne nastavil západku pre uvoľnenie plavákov. Tak som skompletoval rám koncov krídel a prilepil ich k celku.
Konečne to dostáva ten elegantný tvar. S čistotou stavby spokojný nie som, ale bude ako bude. S tým celkom sa už dosť naprd manipuluje, ale krídla musím dokončiť aby som mohol pokračovať na motoroch.
Problém je že teraz už to nie je také skladné a neviem kam to položiť aby to nezavadzalo
Včerajší sviatok som strávil doma a keď že bolo také "krásne" počasie využil som čas (pred odchodom na námestie) a povenoval sa tejto potvore.
Dorobil som časť motorovej gondoly na druhom krídle. Motory zatiaľ nemôžem prilepiť kým nedokončím celé krídla aj s plavákovou šachtou aby som presne nastavil západku pre uvoľnenie plavákov. Tak som skompletoval rám koncov krídel a prilepil ich k celku.
Konečne to dostáva ten elegantný tvar. S čistotou stavby spokojný nie som, ale bude ako bude. S tým celkom sa už dosť naprd manipuluje, ale krídla musím dokončiť aby som mohol pokračovať na motoroch.
Problém je že teraz už to nie je také skladné a neviem kam to položiť aby to nezavadzalo
- Štefan Húska | 44
- 2K+
- Name: Štefan Húska
Paráda 
Keď je model hotový, môžete ho postúpať :#)
Musím lepiť kým mám slinu
Musím lepiť kým mám slinu
Pekné. To by si mohol do Plastikovej zimy stihnúť 
Q: nemozem spravit len tak zeby dobre bulo...musi byt najlepsi