Keďže Traktor jemne naznačil, že nám začína horieť u prdele, tak som sa prestal zadrbávať a pekne poslušne som sa pustil do obšívky hentej obludy, pekne podľa logiky, od spodu. Samozrejme, že otvor na predný podvozok nesedí, ale to sa utrasie... Ideme ďalej, času málo! Trimce še
TEST UPGRADE FORA
LINK NA VLAKNO TOŤ
LINK NA VLAKNO TOŤ
SKUPINOVKA 2025 - Canadair CL-215 / ORLIK / 1:33
- developer10 | 41
- Name: Peter
Re: SKUPINOVKA 2025 - Canadair CL-215 / ORLIK / 1:33
Dík Robo, na východe mocní chlapi rastú 
Keďže Traktor jemne naznačil, že nám začína horieť u prdele, tak som sa prestal zadrbávať a pekne poslušne som sa pustil do obšívky hentej obludy, pekne podľa logiky, od spodu. Samozrejme, že otvor na predný podvozok nesedí, ale to sa utrasie... Ideme ďalej, času málo! Trimce še

...po 20 rokoch naspäť v papieri, hlavne hasiči :) ...ale niečo som už aj porobil, aha TU
Hrdý na tento multiprojekt Tatry 148 CAS-32 a aktuálne frčím na tomto technikovi plus kopa minimodelov, veď čekni tú galérku
Hrdý na tento multiprojekt Tatry 148 CAS-32 a aktuálne frčím na tomto technikovi plus kopa minimodelov, veď čekni tú galérku
Pekne ideš. Teším sa až to uvidím na živo.
- iconmaster | 37
- Last man standing
- Name: Peter Jankovič
Dobre ideš, len makaj, do Nitry sú stále skoro 2 týždne!
BTW - Manželka ako reagovala, že kvôli tomuto modelu sa budete musieť pravdepodobne sťahovať do väčšieho bytu?
BTW - Manželka ako reagovala, že kvôli tomuto modelu sa budete musieť pravdepodobne sťahovať do väčšieho bytu?
- developer10 | 41
NO, chalani, po prvé - ďakujem, aj ja sa teším do NItry, a po druhé - vyzerá to tak, že to aj stihnem dovtedy dokončiť. POtvrdilo sa totiž, že tento model bol zle navrhnutý a testera by som vykostil a gule odrezal ako to odflákol, ale v zásade nič neriešiteľné, čo by mňa ako nie-poletuchára odradilo. Nebude to síce najvizuálnejší kúsok, ale bude!!! a bude zrobený z lásky ku modelárčine (a samozrejme istým motivátorom je aj dokončiť to napriek predsudkom a hanlivým názvom, ktoré sa k tejto Fitovej pomste tak nejak hodia). V krátkosti náhľad vecí, ktoré sa "museli" riešiť, aby ste ma trošku poľutovali a mali sa v Nitre o čom baviť
Keďže času je koľko je, použijem 3D tlačenú formu koliesok od toudiho, podvozok bude napevno zaliaty, aby neklesol, a tie krídla snáď stihnem spraviť na magnet skladacie, lebo v tejto veľkosti mi to zaberie pol kufra, čo by do Nitry nebol problém, ale prevoz na budúcoročnú hvezdáreň už možno aj hej.
Jeden posledný náhľad pred Nitrou, viac už nechám na živý okuk. Vidíme sa a teším sa na vás! Trimce še

Keďže času je koľko je, použijem 3D tlačenú formu koliesok od toudiho, podvozok bude napevno zaliaty, aby neklesol, a tie krídla snáď stihnem spraviť na magnet skladacie, lebo v tejto veľkosti mi to zaberie pol kufra, čo by do Nitry nebol problém, ale prevoz na budúcoročnú hvezdáreň už možno aj hej.
Jeden posledný náhľad pred Nitrou, viac už nechám na živý okuk. Vidíme sa a teším sa na vás! Trimce še
...po 20 rokoch naspäť v papieri, hlavne hasiči :) ...ale niečo som už aj porobil, aha TU
- developer10 | 41
Nitra dopadla nad očakávania a konečne som videl aj výsledok svojej práce poskladaný dokopy v plnej "kráse", tak verím, že rovnako potešil aj vás, ktorí ste ho videli! Aby som toto vlákno zatiaľ načas ukončil, pridávam fotky z akcie. Či budú aj exteriérové, uvidíme podľa počasia a nálady, štúdiové ale vopred vylučujem, nenašiel som dostatočne veľké pozadie
Tak vidíme sa pri nejakej inej (verme že menej náročnej) výzve! Ďakujem za pozornosť a trimce še!
Tak vidíme sa pri nejakej inej (verme že menej náročnej) výzve! Ďakujem za pozornosť a trimce še!
civilnú verziu poprosím s papierovými kolesami, kde bude spdok stlačený ako v reále, gratulujem k dokončeniu
ale inak k celkovému výkonu a odhodlaniu
žasnem, už sa ničomu nedivím, len tíško žasnem (som zrelý na antidepresíva)
[b]na mierku sa nestažuje, mierka sa mení[/b] a radšej napchám prachy do modelov pod postel, ako potom niekomu na aukre do krku
[align=right][url=http://www.papermodelers.sk/viewtopic.php?f=15&t=3725&p=70971#p70971]pár pomôcok[/url][/align]
- developer10 | 41
Dík toudi aj všetkým čo to sledovali, neodpustil som si a pokračujem aj vo vydarenejšom a hlavne skladnejšom súrodencovi z Ravenovej dielne, ktoré vyšlo pred nedávnom v ABC. Môžete sledovať tu. Dík ešte raz. Trimce še
A porádne fotky hotového oného gďe?
Si nemysli, že keď sa ti ako jednému z troch ľudí nasvete podarilo dokončiť kanadaíra, že si môžeš robiť čo chceš.
Takze pekne syp fotky, ideálne na vodnej hladine....
Si nemysli, že keď sa ti ako jednému z troch ľudí nasvete podarilo dokončiť kanadaíra, že si môžeš robiť čo chceš.
Takze pekne syp fotky, ideálne na vodnej hladine....