TEST UPGRADE FORA
LINK NA VLAKNO TOŤ

Stretko BA

toudi_sk | --
Krotiteľ textúr
Name: Milan

Re: Stretko BA

Postby toudi_sk » 16 Dec 2009 22:01

kedže sa to tu potom zmaže, tak môžem túto debatu trocha rozviesť:
petopato- niečo si už v BB v pizzerii ševelil, ale nič konkrétne (ale to bol Patero ešte slobodný mladík) :bad smile:

Ivant: občas nejaký cvične zbúcham, ale nieje ani vyhňa, ani kaliť nemám kde, tak čepele musím robiť už
z hotového/ upraveného materiálu, takže žiadne cifrovanie nepripadá v úvahu, najobľúbenejší
materiál je u mňa pilový plátok na železo z okružnej píly, lebo to je ohybný pás, čo chodí cez kladky,
takže je to sám o sebe kvalitný materiál a nieje krehký ako rovné kalené pilové plátky

toto som zmastil pred 8 rokmi priateľke na zabíjačku, aby mala s čím chlieb odkrojiť
áno, tá čokoláda má regulérnu veľkosť, takže to nieje žiadny "prcek"

Image

a naposledy jeden maličký do topánky

Image

osobne je môj sen toto:
Image
ale 1400€ :beat brick:
žasnem, už sa ničomu nedivím, len tíško žasnem (som zrelý na antidepresíva)
[b]na mierku sa nestažuje, mierka sa mení[/b] a radšej napchám prachy do modelov pod postel, ako potom niekomu na aukre do krku
[align=right][url=http://www.papermodelers.sk/viewtopic.php?f=15&t=3725&p=70971#p70971]pár pomôcok[/url][/align]

ivant | 49
2K+
Name: ivan

Postby ivant » 16 Dec 2009 22:34

Image
Image
Image

tu je moje dielo najprv sa to vybrusilo to tvaru potom zakalit leštit vyleptat vlka a puzdro robil jeden chlap zo žiaru čo sa venuje koži to aj vydno, nato že to bol moj prvý tak ma pochválili ževraj pevná ruka pri brusení :big smile:

toudi_sk | --
Krotiteľ textúr

Postby toudi_sk » 19 Dec 2009 09:53

ivant - sorry, že reagujem až teraz, ale musel som to najprv rozdýchať :bad smile:

Image a navyše ten vlk :vicotry:
[b]na mierku sa nestažuje, mierka sa mení[/b] a radšej napchám prachy do modelov pod postel, ako potom niekomu na aukre do krku
[align=right][url=http://www.papermodelers.sk/viewtopic.php?f=15&t=3725&p=70971#p70971]pár pomôcok[/url][/align]

ivant | 49
2K+

Postby ivant » 19 Dec 2009 10:30

tie leptané veci sa robia že si dáš obrázok vyrez zo samolepiacej folie ktoru nalepíš na nož a povyberáš časti ktoré chceš leptat, sranda že kyselina folie neublíži ale kov rozleptá potom to len odlepíš a umyješ to vsio žiadne velké umenie

toudi_sk | --
Krotiteľ textúr

Postby toudi_sk » 19 Dec 2009 13:05

aká kyselina a v akej koncentrácii?

ivant | 49
2K+

Postby ivant » 19 Dec 2009 15:19

je to kyselina dusičná pomer neviem ale tu sa dozvieš viac http://www.knife.cz/Default.aspx?tabid= ... sts&t=1152

toudi_sk | --
Krotiteľ textúr

Postby toudi_sk » 19 Dec 2009 19:19

díky, pokukám
---
aby som sa vrátil k téme, doneste si (ideálne všetci) santaclausove červenobiele čapice, nech môžme
dať skupinové foto pre petopata, keď už tak ľúbi ten vianočný čas a výzdobu s tým spojenú
:haha:

Fito | 51
Admin
Name: Fito

Postby Fito » 20 Dec 2009 17:48

Zajtra pridem, 4 zaprah sobov, zasr rolnicky a taaaaky batoh, ako by som vykradol tesco tych 18:20 som tam
Toudi, cervena capica EE, ne som betmen :P
...The one who finished the Kriegslok.....................|Blog||Gallery

jacky | 54
Name: miro

Postby jacky » 21 Dec 2009 22:00

tak stretko pre mna bolo super, troska nostalgie a pomalicky sme sa tesili , kedy pride Fito. uz sme boli riadne nazhavení na nase nove prirastky. Týmto mu este raz srdecne dakujem, ze sa o nas tak stara.

Trak-Tor | 54
2K+
Name: Juraj

Postby Trak-Tor » 27 Dec 2009 14:21

Tak aby sa nepovedalo, ze nemame na fotak (mobil), je tu par vysoko-nekvalitnych obrazkov z nasho stretnutia.
Nie vsetci ucastnici su zvecneni, niektorim sa podarilo vcas ujst. Toudi uspesne odskusal svoju novu Olfu na podpivniku...
Noze zacal vytahovat az potom...

Image Image Image Image

Tymto este raz dakujem Fitovi za namahu.
Dovi nabuduce.
-- Ani budúcnosť už nie je to, čo bývala... --
Moja galéria

Return to “Stretká // Meetings”