NO TAK DAKUJEM WSETKIM NO A AK BUDE CAS NAPISTE HODNOTENIE K TIM MODELOM AK NIEKTORE ZLE WIDNO NAPISTE POSLEM LEPSIE FOTO
PS : CHIBI SI NEWSIMAJTE
TEST UPGRADE FORA
LINK NA VLAKNO TOŤ
LINK NA VLAKNO TOŤ
ARMENUSS
Re: ARMENUSS
kto ti písal prvú časť prvého príspevku prosím ťa? 
žasnem, už sa ničomu nedivím, len tíško žasnem (som zrelý na antidepresíva)
[b]na mierku sa nestažuje, mierka sa mení[/b] a radšej napchám prachy do modelov pod postel, ako potom niekomu na aukre do krku
[align=right][url=http://www.papermodelers.sk/viewtopic.php?f=15&t=3725&p=70971#p70971]pár pomôcok[/url][/align]
Vitaj na fóre priateľu, nech sa ti darí
Ja Ti to vysvetlím - po prvom príspevku odišla Tvoja gramatika do večných lovíšť
Jano
toudi_sk wrote:kto ti písal prvú časť prvého príspevku prosím ťa?
ARMENUSS wrote:nachapem ta presne mi to prosim wiswetli
Ja Ti to vysvetlím - po prvom príspevku odišla Tvoja gramatika do večných lovíšť
Jano
Lepenia sa nebojte, na počet dielov nehľaďťe
jaj no ja len keď rozmýšľam nad tím čo písem tak píšem bez chýr inač ee
Za prvé: vitaj "u nás" a nech Ťa atmosféra tohoto fóra pohltí ako nás všetkých
Za druhé: videl som, že si lepil stavby z canonu, tak malé prihriatie vlastnej polievočky viewtopic.php?f=27&t=656
Za tretie: zámerné chyby v pravopise...robia ich len hlupáci
Za druhé: videl som, že si lepil stavby z canonu, tak malé prihriatie vlastnej polievočky viewtopic.php?f=27&t=656
Za tretie: zámerné chyby v pravopise...robia ich len hlupáci

,,Za tretie: zámerné chyby v pravopise...robia ich len hlupáci " ja chibi nerobim naschvál
Ak by bol niekto podpichovačný, napísal by toto:
Toto je však fórum o modeloch, tu prítomní ľudia zhodnotia v prvom rade tvoje modely, a až potom budú pozerať na hrúbky, prípadne chýbajúcu gramatiku (takto to však /žiaľ/ nefunguje na všetkých fórach).Samozrejme, lepšie sa číta text gramaticky čistý, ale pokiaľ je ešte jasné, o čom píšeš, myslím, že ťa nikto nezbije
A nemusíš písať všetko TAKTO, tak sa píše len na azet.pokec, keď chceš svoj "príspevok" zvýrazniť.Tu si každý bude pozerať vlákna s Tvojimi modelmi a čítať Tvoje príspevky podľa toho, či ho bude daný model zaujímať 
ARMENUSS wrote: ja chibi nerobim naschvál
Toto je však fórum o modeloch, tu prítomní ľudia zhodnotia v prvom rade tvoje modely, a až potom budú pozerať na hrúbky, prípadne chýbajúcu gramatiku (takto to však /žiaľ/ nefunguje na všetkých fórach).Samozrejme, lepšie sa číta text gramaticky čistý, ale pokiaľ je ešte jasné, o čom píšeš, myslím, že ťa nikto nezbije
A nemusíš písať všetko TAKTO, tak sa píše len na azet.pokec, keď chceš svoj "príspevok" zvýrazniť.Tu si každý bude pozerať vlákna s Tvojimi modelmi a čítať Tvoje príspevky podľa toho, či ho bude daný model zaujímať 
no tak ďakujem a ak chceš hodnotiť moje modely mám ich pár na mini boxe a v architektúre