Na kruzok momentalne chodi jeden druhak, Potkan, Duri Ziacik (no, aspon je tam prihlaseny), Misec (dufam, ze sa prihlasi) a este tri deti (d.j.). Stretavame sa vzdy v utorok o tretej (vacsinou s tym druhakom a Potkanom), oficialne sme tam do piatej, ale vacsinou do siestej (o stvrtej prichadza Misec obcas s Durim, tak aby z toho nieco mali).
Po kruzku sa uz pomaly tradicne presunieme (uz bez toho druhaka) do blizkej restauracie a poklabosime (nie len) o modeloch a modelarstve.
Minule sme v zapale diskusie dokonca skonzumovali aj ucet z restauracie (ja a Potkan) - dobrovolne (akurat Misec sa na dival ako na papierovych modelarov...).
Takze ak mate niekto nejake otazky k priebehu kruzku (pripadne sa chcete pridat), alebo mate nejake rady ako na to, sem s nimi
Inak este mam na srdci jednu vec. Navrhli mi, ze by bolo mozne v decembri zorganizovat vystavu modelov. Preto sa chcem spytat, ci by ste niekto predbezne mali zaujem prist, pripadne poskytnut nejake modely na vystavu (mozno bude aj sutaz, ale tu zatial nezarucujem). Predbezne ocakavam lokalny charakter (aby sa nesnazil prist niekto napr. z Medzilaboriec a aby potom nebol sklamany). Bol by som vsetkym vdacny za poznaky, pripomienky, otazky a nazory.

, alebo ma neskolí chrípka.

Ze som to sem pisal, asi si tam budeme lepit vsetci... (teda asi ja s potkanom a mozno pride aj Duri Ziacik...)