celá táto sranda ma stála okolo 20€ aj s podlepovaním. Do toho nerátam temperky na retuš za nejakých 4€. A výsledok? Pre mňa a podla môjho názoru nepostavitelné. Už na začiatku bola obšívka dlhšia ako kostra. To som začal stredovým dielom č.5. Smerom k šňupáku už prestávali sedieť uhly a obšívky a aj rozmer, takže som sa vykašlal na retuš a začal som to dolaďovať nožnicami, reku si to zlepím aspoň ako oddychovku. Potom som zistil, že jednotlivé strany majú rôznu farbu kamufláže. Naznačená paneláž tiež lietala medzi jednotlivými dielmi. V tejto chvíli som to bral ešte stále ako oddychovku. Keď som sa však dostal k dielu č.6, teda mal som pokračovať smerom dozadu, som zistil, že tá obšívka je skrátka mimo a nesadne mi na kostru. Mám dojem, ako keby bola kostra a obšívka voči sebe vyosená.
sice je prevda, že takéto niečo som ešte nestaval, ale ak by som bol aj drevo, tak by mi lietali milimetre na obšívke a nie celé krivky a uhly...
Nechcem niekoho odradzovať od tohto modelu, ale príde mi to ako trochu odfláknuté....