TEST UPGRADE FORA
LINK NA VLAKNO TOŤ

Mi-17 /GPM/ 1:33

Michal Kalina | --
Name: Michal

Mi-17 /GPM/ 1:33

Postby Michal Kalina » 10 Mar 2010 16:15

Takze by som začal, je to model od GPM, tlacil som to doma, lebo som chcel vyskusat postavit uz konecne aj nieco papierove. Neviem, odkial model je, otec mi z roboty doniesol celu zložku a je tam dobra stovka takychto modelov. A teraz k modelu, mierka je 1:33, povodna, kamuflaz je na nom polska, urcite budem exterier prefarbovat. Chcel by som nieco taketo :
Image Image Image

asi toľko zatiaľ a začal som takto:
Image Image Image
Image Image

este jedna vec, sedacky som sa rozhodol vyrobit nove nakolko vobec nepasovali :D

Fito | 51
Admin
Name: Fito

Re: Mi 17

Postby Fito » 10 Mar 2010 16:29

No ,je to GPM 080 ,to mas pravdu,
jediny problem je vtom, ze asi nevlastnis original, takze sa stebou budeme musiet rozlucit.
Tak, skus zacat este raz, a lepsie.
...The one who finished the Kriegslok.....................|Blog||Gallery

serpens | 43
a.k.a. hado
Name: Miro

Re: Mi-17 /GPM/ 1:33

Postby serpens » 10 Mar 2010 16:34

Budem ta musiet sklamat, ale kedze nemas original, tak stavba modelu z kopie nie je legalna a preto aj prezentovanie takeho modelu na fore je proti pravidlam. Musim ta poziadat, aby si v tejto teme nepokracoval, pokial si original nezadovazis. A tuna pridavam este dva linky, na precitanie si:

http://www.papermodelers.sk/viewtopic.p ... 017#p15155
http://www.papermodelers.sk/viewtopic.p ... 019#p15188

Ak by si si chcel model objednat z polska, tak do piatka to mozes urobit tu, prave prebiaha akcia.
"Art without engineering is dreaming. Engineering without art is calculating." Steven K. Roberts

Fito | 51
Admin
Name: Fito

Postby Fito » 10 Mar 2010 16:53

Off topic: Ze si to ty, a ze si trafil model, ktorym som aj ja zacinal :P .. usetrim ti pracu, pozri si, ci tam mas stranu 8 . Je tam dost podstatny diel, cislo 3a (vonkajsie oplastenie trupu)
Original je original
...The one who finished the Kriegslok.....................|Blog||Gallery

Michal Kalina | --
Name: Michal

Postby Michal Kalina » 10 Mar 2010 17:58

:D dik za radu jasne, je tam vsetko, ono to su modely skenovane od otcovho kolegu, takze on si ich archivoval a dal mi ich ze sa mozem vela naucit z takeho, pretoze do papierovych modelov som doteraz velmi nesiel

serpens | 43
a.k.a. hado
Name: Miro

Postby serpens » 10 Mar 2010 18:52

Kazdopadne tato stavba sem nepatri!
"Art without engineering is dreaming. Engineering without art is calculating." Steven K. Roberts

Return to “Odložené stavby modelov // Postponed Model Builds”