zacal som frezou kt. bola v sutazi o najlepsi minimodel, fotky z jej stavby nemam, len tu viac-menej dokoncenu, este tam chyba zabradlie a strecha(tu neviem ci budem dorabat)
TEST UPGRADE FORA
LINK NA VLAKNO TOŤ
LINK NA VLAKNO TOŤ
Diorama Wirtgen W2000 + Tatra T815 /minimodel.cz/ 1:100
Moderator: developer10
Diorama Wirtgen W2000 + Tatra T815 /minimodel.cz/ 1:100
mam v plane spravit malu dioramku frezovania cesty, v ktorej bude ucinkovat freza Wirtgen W2000 spolu s upravenou T815 Doprastav, mam v plane porobit na tatrovke interier, plastickejsiu korbu, modelovejsi ram a uvidime ci ma este nieco napadne...taktiez chcem do dioramy zapojit aj ludi, cize tam bude zopar cestarov, vodic tatrovky, a obsluha frezy.
zacal som frezou kt. bola v sutazi o najlepsi minimodel, fotky z jej stavby nemam, len tu viac-menej dokoncenu, este tam chyba zabradlie a strecha(tu neviem ci budem dorabat)
fotene len mobilom, sorry za kvalitu
Re: Diorama Wirtgen W2000 + Tatra T815/minimodel.cz / 1:100
Na túto diorámu sa teším, tiež mi prebehlo hlavou spraviť niečo podobné , v septembri v našej dedine frézovali cestu a potom pokladali asfalt , velice zaujímavá robotka , jeden kamionysta ktorí vozil asfalt bol do rodiny tak by ma aj odviezol ale bol som v tedy chorý 

Re: Diorama Wirtgen W2000 + Tatra T815 /minimodel.cz / 1:100
vyzerajú dobre ... ehm ... a dezén?
žasnem, už sa ničomu nedivím, len tíško žasnem (som zrelý na antidepresíva)
[b]na mierku sa nestažuje, mierka sa mení[/b] a radšej napchám prachy do modelov pod postel, ako potom niekomu na aukre do krku
[align=right][url=http://www.papermodelers.sk/viewtopic.php?f=15&t=3725&p=70971#p70971]pár pomôcok[/url][/align]
Re: Diorama Wirtgen W2000 + Tatra T815 /minimodel.cz / 1:100
dakujem
aj o dezene som rozmyslal ale akosi som od neho upustil, mozno dorobim neskor, ale skor bude az na dalsom modeli
aj o dezene som rozmyslal ale akosi som od neho upustil, mozno dorobim neskor, ale skor bude az na dalsom modeli- Blackangel | --
- Name: Michal
Re: Diorama Wirtgen W2000 + Tatra T815 /minimodel.cz/ 1:100
tisko to tu sledujem od sameho zaciatku a obdivujem..
velmi pekne rozbehnute...
velmi pekne rozbehnute...