TEST UPGRADE FORA
LINK NA VLAKNO TOŤ
LINK NA VLAKNO TOŤ
Súťaže - Info/Návrhy
- juraj_ziacik | 43
- Name: Gergej
Re: Akcie - Info
OK, niečo vymyslím, dám vám vedieť, schválime to tu a začne sa súťažiť.....no pravdu povediac som chcel rozbehnuť ako na prvý krát niečo jednoduché, čiže protitankového ježka.....vymyslím napíšem.....
Hey Hou, Let´s Go!
Mno, len taky detail - to tu uz bolo, teda nie tu, ale ved vies 

"Art without engineering is dreaming. Engineering without art is calculating." Steven K. Roberts
- juraj_ziacik | 43
No nič, ja by som navrhoval ježka, vlečku ku krazovi alebo lavičku či kontajner, s jednoduchou diorámou. Už hotové modely sa nafotia nanovo a pošlú adminovi, ten ich tu zverejní pod nejakým poradovým číslom. Bodovanie nasledovné: celkový dojem, čistota lepenia, originalita diorámy. V bodovaní 1-3 body. Potom sa to spočíta a vyhlásia sa výsledky. Víťazná cena sa pošle poštou!
Veľkosť diorámy maximálne 15 x 15 cm, mierka 1:25. Min. 80 percent modelu musí byť z papieru. Poradové čísla budú podľa zaradenia do súťaže s krátkym výstižným názvom. Hlasovať môže každý len raz a každý môže do súťaže zapojiť len jeden model....
Uzávierka súťaže bude napríklad tri mesiace od otvorenia alebo po prihlásení desiatich modelov.....
OK..rozhodnite ktorý model sa bude staviať a môže sa to spustiť......a ešte jeden detail....môže sa súťaže zúčastniť aj ten čo daruje cenu?????
Toľko návrh, píšte pripomienky aby sa to v Nitre môhlo oficiálne otvoriť.....
Veľkosť diorámy maximálne 15 x 15 cm, mierka 1:25. Min. 80 percent modelu musí byť z papieru. Poradové čísla budú podľa zaradenia do súťaže s krátkym výstižným názvom. Hlasovať môže každý len raz a každý môže do súťaže zapojiť len jeden model....
Uzávierka súťaže bude napríklad tri mesiace od otvorenia alebo po prihlásení desiatich modelov.....
OK..rozhodnite ktorý model sa bude staviať a môže sa to spustiť......a ešte jeden detail....môže sa súťaže zúčastniť aj ten čo daruje cenu?????
Toľko návrh, píšte pripomienky aby sa to v Nitre môhlo oficiálne otvoriť.....
Hey Hou, Let´s Go!
Veľkosť diorámy by som zväčšil a čas lepenia by som skratil na 2 mesiace. Takže patina sa použivat nesmie? Aspon tak som to pochopil. Ale inač v celku dobre. V nitre by sa to mohlo doladiť. 

- juraj_ziacik | 43
Môže, patina sa môže používať.....samozrejme aj všetky technológie modelovania a maľovania! A čo sa týka podložky tak to dajme na 20 x 20 cm pre každého rovnako, aby každý narábal s tým istým priestorom..... 

Hey Hou, Let´s Go!
Ako jasne rovnaky rozmer to ano tych 20x 20 je taky dobry stred. Len by so to este dal tak aby vsetci stavali nove. myslim tym ze ak napr: bude PN1 ku krazovi mozu sa do sutaze zapojit aj tí čo ho už zlepili a bol by to nefer voci tym co ho len stavat budu. takze ako jednu s podmienok by som dal aby model stavali vsetci novy. chapes ma nie? 

a čo takto nejaký nožík zlepiť?
inšpirovalo ma toto:
http://streleckarevue.pvsp.cz/

veľa dobrý špeciál, mňam
inšpirovalo ma toto:
http://streleckarevue.pvsp.cz/

veľa dobrý špeciál, mňam
žasnem, už sa ničomu nedivím, len tíško žasnem (som zrelý na antidepresíva)
[b]na mierku sa nestažuje, mierka sa mení[/b] a radšej napchám prachy do modelov pod postel, ako potom niekomu na aukre do krku
[align=right][url=http://www.papermodelers.sk/viewtopic.php?f=15&t=3725&p=70971#p70971]pár pomôcok[/url][/align]
ak sa mozem aj ja vyjadriť: je to dobri napad, a navrhoval by som ten kontajner, lebo z PN uz maju viacerý skusenosti (a mne sa nechce zase robyť kolesa
)
)ved lepime pre radost 
len kontajner nie este ani v beta verzii aspon myslim. ci ano Miroslave?
ked tato akcia skonci nasledujem ja ano? Predpokladám že nezaléži v akej kategórii sa bude sutažiť?
ked tato akcia skonci nasledujem ja ano? Predpokladám že nezaléži v akej kategórii sa bude sutažiť?
kontajner je uz dost dlho uvolneny vo verzii 1.0 

"Art without engineering is dreaming. Engineering without art is calculating." Steven K. Roberts