TEST UPGRADE FORA
LINK NA VLAKNO TOŤ
LINK NA VLAKNO TOŤ
K5 (E) LEOPOLD /GPM/ 1:25 - by brano.v
Re: K5 (E) LEOPOLD /GPM/ 1:25 by brano.v
zatial nie aj ked pri tych valcekoch... a este ich kopa caka. jedine co mi je luto je ze neni viac casu.
ahoj pekná dlžka čo 

dnes som celkom nahodne narazil na toto..
http://anonymous-generaltopics.blogspot ... llery.html
mozno poznate, ale pre istotu..
celkom zaujimave foto zo strelby z tohoto knonu.. 
http://anonymous-generaltopics.blogspot ... llery.html
mozno poznate, ale pre istotu..
celkom zaujimave foto zo strelby z tohoto knonu.. 
jj dlzka je fakt poriadna a ta manipulacia s tym je otrasna, ale jedno co ma tesi je ze miesto pre to uz mam vyhradene.
Konecne mam kabel k fotaku doma tak tu mam dalsi postup.
Co sa tyka kvality tak uz aj zacinam lutovat ze som si zaobstaral laserove doplnky. Ak uz prekusnem ze na niektorych dieloch nesu vypalene diery a ani naznacene tak to ze pri paleni nepocitaly s hrubkou papiera a to perovanie je o 2mm mensie co sa da este doladit dalsim "listom" tak najväcsi problem je ze medzi hornym listom a dielomktory spaja napravy ostalo cca 0,5mm. Zatial to necham tak snad to az tak vidno nebude.
A kedze som neodolal tak som si to skusmo zlozil.

Co sa tyka kvality tak uz aj zacinam lutovat ze som si zaobstaral laserove doplnky. Ak uz prekusnem ze na niektorych dieloch nesu vypalene diery a ani naznacene tak to ze pri paleni nepocitaly s hrubkou papiera a to perovanie je o 2mm mensie co sa da este doladit dalsim "listom" tak najväcsi problem je ze medzi hornym listom a dielomktory spaja napravy ostalo cca 0,5mm. Zatial to necham tak snad to az tak vidno nebude.
A kedze som neodolal tak som si to skusmo zlozil.
ahoj čo je pol milimetra to je nič farba nanesie 

To asi hej, len ma stve ze som za laser dal tolko ako za model a je s nim, len problem. Dufam ze ostatne bude sediet lepsie.
no nie som odborník na laser ale ked si len tak predstavým že diel ktorý má bit podlepený napríklad 1mm je vypálený a ja ho musím vystrihnut a nalepit na laser a ked mi niečo prečnieva tak to musím zase orezat tak laser podla mna nieje výhra
to si radčej všetko vyrežem ručne ale možem sa mýlit 
to si radčej všetko vyrežem ručne ale možem sa mýlit