TEST UPGRADE FORA
LINK NA VLAKNO TOŤ
LINK NA VLAKNO TOŤ
Stretko BA
Re: Stretko BA
jj som za. To mám akurátne z roboty a som tam presne o pól piatej. V tomto prípade som za nech je aspon plus 40. 

Miesto, miesto nam chyba..
Toudi, strkovec detske ihrisko ?
Uz minule na nas kukali divne, ked sa tam objavime este raz, tak
Toudi, strkovec detske ihrisko ?
Uz minule na nas kukali divne, ked sa tam objavime este raz, tak

hej, štrkovec, obsluha bola dobrá, baby sa radi načahovali ponad pult na hornú policu, takže konkurencia maminám
a našťastie určujeme my, kto je divný, nie ony
a našťastie určujeme my, kto je divný, nie ony

žasnem, už sa ničomu nedivím, len tíško žasnem (som zrelý na antidepresíva)
[b]na mierku sa nestažuje, mierka sa mení[/b] a radšej napchám prachy do modelov pod postel, ako potom niekomu na aukre do krku
[align=right][url=http://www.papermodelers.sk/viewtopic.php?f=15&t=3725&p=70971#p70971]pár pomôcok[/url][/align]
Ja myslím, že keď si toudi odriekne a nedonesie ani jeden nožík a niekto sa obetuje a zoberie svoje dieťa ako maskovanie...tak celkom zapadneme 

Q: nemozem spravit len tak zeby dobre bulo...musi byt najlepsi

HlavaXXII wrote:Ja myslím, že keď si toudi odriekne a nedonesie ani jeden nožík

HlavaXXII wrote:prípadne sa niekto obetuje a zoberie svoje dieťa ako maskovanie...tak celkom zapadneme
mám malú plachetničku, prítomné dietky sa môžu zabaviť jej púšťaním krížom cez jazero

[b]na mierku sa nestažuje, mierka sa mení[/b] a radšej napchám prachy do modelov pod postel, ako potom niekomu na aukre do krku
[align=right][url=http://www.papermodelers.sk/viewtopic.php?f=15&t=3725&p=70971#p70971]pár pomôcok[/url][/align]
ja mam volno, ja mam volno, ja pridem na pivo :-)
aj zena ma pustila... sa ma papuha opytala, ci mi ma prichystat lavorik
aj zena ma pustila... sa ma papuha opytala, ci mi ma prichystat lavorik

...takže ja síce prídem na 16.30, ale nebudem dlhšie ako 1-2 hoďky...
Uff, rád by som prišiel pozrieť, či ste opálení, alebo polepení. Ale asi budem musieť odcestovať ešte v piatok do hôr, takže budem len na vás myslieť.... chvíľu...

kua, ja som sice vedel ze niekedy toto leto malujeme, ale ze to bude zrovna tento stvrtok-piatok, som teda nevedel
Nedojdete na brigadu ?, pivo potecie potokom, hadam aj nejaky snitzel sa najde, monterky si prineste vlastne
Nedojdete na brigadu ?, pivo potecie potokom, hadam aj nejaky snitzel sa najde, monterky si prineste vlastne

kedže sme mali dnes rande až dvaja podobne ako petopatovci, tak dnešné stretko sa nieslo v znamení gulečníku,
kofoly a dal som Závislákovi Neviditeľnú Univerzitu, pokukali baby a neohovorili nikoho ... skoro
+ som mu ukázal v ABC z roku 1991 fotku môjho súťažného modelu F-117

gulečník bol hardcore, všade niečo zavadzalo (okno, reproduktor, polica, stĺp, strop, lampy)
kofoly a dal som Závislákovi Neviditeľnú Univerzitu, pokukali baby a neohovorili nikoho ... skoro
+ som mu ukázal v ABC z roku 1991 fotku môjho súťažného modelu F-117

gulečník bol hardcore, všade niečo zavadzalo (okno, reproduktor, polica, stĺp, strop, lampy)