nieje to ako u modeliku, závislé od konkrétneho autora modelu?
(sa mi len marí, že tých Dragonov zasa až tak veľa postavených nieje?)
TEST UPGRADE FORA
LINK NA VLAKNO TOŤ
LINK NA VLAKNO TOŤ
M25 Dragon Wagon /GPM/ 1:25
Moderator: Oliver
Re: M 25 Dragon Wagon 1:25 GPM
žasnem, už sa ničomu nedivím, len tíško žasnem (som zrelý na antidepresíva)
[b]na mierku sa nestažuje, mierka sa mení[/b] a radšej napchám prachy do modelov pod postel, ako potom niekomu na aukre do krku
[align=right][url=http://www.papermodelers.sk/viewtopic.php?f=15&t=3725&p=70971#p70971]pár pomôcok[/url][/align]
No je ich len zopar, videl som jednu super zdokumentovanu stavbu na polskom fore aj so shermanom, a zda sa mi ze este na ceskom fore niekto zapocal stavbu a zatial ma hotovu cast kabiny...Tot vse a ja kym sa do toho pustim, tak este vela casu pretecie...
Hotovo: M4A3 Sherman GPM, Brabham BT26 Forum Team
Na Stole: Dragon Wagon GPM
Pod stolom: SdKfz 251, Mordin Solus (Mass Effect 2)
Zrusene: Skoda Roomster
Na Stole: Dragon Wagon GPM
Pod stolom: SdKfz 251, Mordin Solus (Mass Effect 2)
Zrusene: Skoda Roomster
Mam ho rozostavany aj ja. Uz dost dlho
Mam hotovu kabinu. nejake fotky mozete vidiet na starom fore papierovemodelarstvo. A k modelu. Celkom fajn len si nemozem pomoct, ale nejak sa rozmohlo premalovavanie modelov, co ja moc nemusim. Ale model je pekny. good luck s navesom. Hadam ten moj dokoncim co najskor
http://www.papierovemodelarstvo.jakommo ... =60&t=2345
Mam hotovu kabinu. nejake fotky mozete vidiet na starom fore papierovemodelarstvo. A k modelu. Celkom fajn len si nemozem pomoct, ale nejak sa rozmohlo premalovavanie modelov, co ja moc nemusim. Ale model je pekny. good luck s navesom. Hadam ten moj dokoncim co najskorhttp://www.papierovemodelarstvo.jakommo ... =60&t=2345
Podle mě tvůj nejzdařilejší modele, ale je škoda že si s tím víc nevyhraješ.
Jinak souhlas czbrasim, že gpm je v fpohod,ě za ty prachy dostane modelář vždy hodně slušný model.
Jinak souhlas czbrasim, že gpm je v fpohod,ě za ty prachy dostane modelář vždy hodně slušný model.

Díky.
Já netvrdím,že GPM je špatný,jen si s ním prostě já nerozumím.A hlavně jsou pro mě nesrozumitelné jejich návody,fakt se v nich nevyznám.
Já netvrdím,že GPM je špatný,jen si s ním prostě já nerozumím.A hlavně jsou pro mě nesrozumitelné jejich návody,fakt se v nich nevyznám.

Re: M25 Dragon Wagon /GPM/ 1:25
Jejda, také ho mám doma i se Šerménem... ale poštět se do něho nebudu. Mám toho rozděláno až,až...
Pěkná práce...
Pěkná práce...

- martin1807 | 32
- 2K+
- Name: Martin Bilý
waw tak toto ssom si vsimol az teraz.... vyzera to dost luxusne.. tiez som po tom isty cas pokukoval ze to kupim ae vytriezvel som s toho nakoniec..
...gratulujem teda k hrubemu dokonceniu modelu... ake to ma teraz aj s navesom rozmery??? a som zvedavy na podlozku....
...gratulujem teda k hrubemu dokonceniu modelu... ake to ma teraz aj s navesom rozmery??? a som zvedavy na podlozku....
Off topic: sa tu akosi začínaju hromadit velke podlozky a modely azda je u nejaka sutaz o najvecsiu podlozku???

Taky ho mám v plánu zároveň s Shermanem
Parádní práce, těším se jak bude hotovo
Jinak trošku OT pro Martina: má to 70 cm na délku a 16 cm na výšku i šířku
Parádní práce, těším se jak bude hotovo
Jinak trošku OT pro Martina: má to 70 cm na délku a 16 cm na výšku i šířku

monstrum... pekne si sa s tym popasoval
len ci budes mat na to dostatocne velku garaz ;)
len ci budes mat na to dostatocne velku garaz ;)T.E.R.E.N.K.O.Z.A. : Těžkotonážní Efektivní Rychlý Elektronický Náhodně Kráčející Obrovský Zabíjecí Automat