TEST UPGRADE FORA
LINK NA VLAKNO TOŤ
LINK NA VLAKNO TOŤ
Tričká PaperModelers.sk
Re: Tričká PaperModelers.sk
poradové číslo je zaujímavé možno iba pre pár jedincov ktorý toto forum zakladali,ja ho osobne nemusím mat 
nick je zaujimavy, som za...
poradove cislo - to je ako na pretekoch... si chceme nieco dokazovat, alebo co?
poradove cislo - to je ako na pretekoch... si chceme nieco dokazovat, alebo co?
Mne sa paci ten Ivantov posledny navrh, poradove cislo nepotrebujem 
Lepim preto, ze ma to bavi, tak ako ma to bavi a to, co sa mi paci.
Normálne je vlastnit (viac) originál(ov).
Normálne je vlastnit (viac) originál(ov).
Tiež sa mi páči Ivantov posledný návrch ale v zadu nech zostane ten obrys slovenska .
Poradové číslo nieje potrebné.
Poradové číslo nieje potrebné.
Som za ivantov posledny navrh.Aj s obrysom slovenska a keby v tom obryse bola este vlajka a hviezdy ako v australii 
Poradove čislo nemusí byť
Poradove čislo nemusí byť
Last edited by Panther on 10 Oct 2010 16:06, edited 1 time in total.
ja som tiez hlasoval za vysivku a konecne som si aj prezrel navrhy, najviac sa mi pozdavaju Burtonove 3 a Ivanove 556
zadok bi som nechal volný tam si potom možte nastriekat nejaký oný 
Celkom zaujato čítam toto vlákno. O niečo podobné som sa pokúšal onehdá na našej Zakladni, ale nikto ma nepodporil. Toto je fajn vec. moje vysoké číslo mi nedovoľuje vyjadrovať sa k návrhom, pripojím sa k väčšine. Ale uberá sa to správnym smerom.
Len jedna taká malá okrajová pripomienka: pokiaľ som sa zúčastnil nejakých akcíí, tak tam nebola temperatúra na tričko s krátkym rukávom /teda aspoň pre mňa/.
Pokiaľ sa uzavrie podoba vzoru, ja si to skúsim vo vlastnej réžii naondzit na čapicu, ale samozrejme tričko beriem.
Len jedna taká malá okrajová pripomienka: pokiaľ som sa zúčastnil nejakých akcíí, tak tam nebola temperatúra na tričko s krátkym rukávom /teda aspoň pre mňa/.
Pokiaľ sa uzavrie podoba vzoru, ja si to skúsim vo vlastnej réžii naondzit na čapicu, ale samozrejme tričko beriem.
"Komu není dáno, tomu se nedá dát." J.Werich
bavíme sa stále o papieráckych akciách?pokiaľ som sa zúčastnil nejakých akcíí, tak tam nebola temperatúra na tričko s krátkym rukávom /teda aspoň pre mňa/.
žasnem, už sa ničomu nedivím, len tíško žasnem (som zrelý na antidepresíva)
[b]na mierku sa nestažuje, mierka sa mení[/b] a radšej napchám prachy do modelov pod postel, ako potom niekomu na aukre do krku
[align=right][url=http://www.papermodelers.sk/viewtopic.php?f=15&t=3725&p=70971#p70971]pár pomôcok[/url][/align]
Ivant 556
akurat ze PAPERMODELERS.SK dozadu
poradove cislo nee.

akurat ze PAPERMODELERS.SK dozadu
poradove cislo nee.