TEST UPGRADE FORA
LINK NA VLAKNO TOŤ

Bernardín /free/ 1:3

Shiroi Neko | 31
Name: Rebeka

Re: Bernardín /free - Canon/ 1:3

Postby Shiroi Neko » 05 Nov 2010 17:18

model pekný a ak to nabudúce nafotíš po svetle (nie proti svetlu), tak to bude ešte lepšie :wink:
no ja som to musela fotit vecer lebo sa na to zabudlo a ja som tie fotky uz slubila tak som to musela sem dat... nabuduce sa posnazim to fotit lepsie.. :) :) :) a toho psa este aj tak budem musiet retusovat :beat brick:
Skvela praca skoda ze si ho nemala v Nitre. Fotky su fajn akurat trocha velke. Co bude dalsie?
v Nitre sme neboli dost dlho aby som mohla vystavovat alebo sutazit.. ale v Banskej Bystrici na jar by uz mal byt.. :) :) pripadne ak bude skor nejaka vystava na ktoru pojdeme.... a dalsie sa chysta Matsue ale to je nejak seknute teraz lebo nieje vela casu :death:

toudi_sk | --
Krotiteľ textúr
Name: Milan

Re: Bernardín /free - Canon/ 1:3

Postby toudi_sk » 06 Nov 2010 10:48

model pekný a ak to nabudúce nafotíš po svetle (nie proti svetlu), tak to bude ešte lepšie :wink:
no ja som to musela fotit vecer lebo sa na to zabudlo a ja som tie fotky uz slubila tak som to musela sem dat... nabuduce sa posnazim to fotit lepsie.. :) :) :) a toho psa este aj tak budem musiet retusovat :beat brick:
v pohode, myslel som to tak, že v tej chvíli si ho mohla fotiť po svetle od okna
a nie proti nemu, ale človek sa predsa učí celý život :vicotry:
žasnem, už sa ničomu nedivím, len tíško žasnem (som zrelý na antidepresíva)
[b]na mierku sa nestažuje, mierka sa mení[/b] a radšej napchám prachy do modelov pod postel, ako potom niekomu na aukre do krku
[align=right][url=http://www.papermodelers.sk/viewtopic.php?f=15&t=3725&p=70971#p70971]pár pomôcok[/url][/align]

Return to “Figúrky a zvieratá // Figures & Animals”