TEST UPGRADE FORA
LINK NA VLAKNO TOŤ
LINK NA VLAKNO TOŤ
Px48 /Modelik/ 1:25 - by Elefant
Re: Px48 /Modelik/ 1:25 - by Elefant
ELEFANT wrote:Kompresor zhruba hotov
Aby sa ti to tam nezauzlovalo

Jo tohle je jiný kafíčko, skoro jako by to lepil jiný modelář.
Jinak ty ojnice v barvě mědi nebo bronzu či co to je mi tam taky nesedí, podle mě by tam měl být klasická bílá nebo jen stříbrná. Nemáš fotku reálnýho stroje? docela bych se na to mrknu jak to vypadá ve skutečnosti.
Jinak ty ojnice v barvě mědi nebo bronzu či co to je mi tam taky nesedí, podle mě by tam měl být klasická bílá nebo jen stříbrná. Nemáš fotku reálnýho stroje? docela bych se na to mrknu jak to vypadá ve skutečnosti.
Zdravim Radku,
v prvom rade moja poklona za prevedenie detailov, su na pohlad krajsie a preciznejsie ako na predoslej masinke. K tomu zafarbeniu ojnic a kriziaka: osobne by som tam na tu farbu dal film z terpentinoveho oleja a olejovej farby (nejaky odtien imitujuci spinu a olej). Rozbije to jednoliatost, vytiahne detaily a zrealni zafarbenie + do priehlbni v ojniciach by som dal trochu tmaveho pastelu ako imitaciu nanosov spiny. Pripadne pretretie hran nastruhanym grafitom by tiez mohlo pomoct.
Mato
v prvom rade moja poklona za prevedenie detailov, su na pohlad krajsie a preciznejsie ako na predoslej masinke. K tomu zafarbeniu ojnic a kriziaka: osobne by som tam na tu farbu dal film z terpentinoveho oleja a olejovej farby (nejaky odtien imitujuci spinu a olej). Rozbije to jednoliatost, vytiahne detaily a zrealni zafarbenie + do priehlbni v ojniciach by som dal trochu tmaveho pastelu ako imitaciu nanosov spiny. Pripadne pretretie hran nastruhanym grafitom by tiez mohlo pomoct.
Mato
toto bi mohlo hádam aj fungovat 
- martin1807 | 32
- 2K+
- Name: Martin Bilý
Super... opet podarena a prepracovana robota ako s prvou lokomotívou.. Ale táto čistostavba alebo model z fabriky sa mi pozdáva viac..
Len tak dalej.. drzim palce a sledujem.. 
Len tak dalej.. drzim palce a sledujem.. 
- iconmaster | 37
- Last man standing
- Name: Peter Jankovič
obcas pozrem do tej zeleznicnej techniky a musim konstatovat ze neskutocne veci sa tu deju 

Ako som už písal, v tichosti sledujem 
Ale musím súhlasiť s kritikou... Tyče rozvodu a pohonu bývali oceľové a Poliaci ich s chuťou natierali na bielo, takže by som odporúčal natrieť ich bielou s červenými vybratiami.

Ale musím súhlasiť s kritikou... Tyče rozvodu a pohonu bývali oceľové a Poliaci ich s chuťou natierali na bielo, takže by som odporúčal natrieť ich bielou s červenými vybratiami.
Lepim preto, ze ma to bavi, tak ako ma to bavi a to, co sa mi paci.
Normálne je vlastnit (viac) originál(ov).
Normálne je vlastnit (viac) originál(ov).
Mne to príde celkom fajn. Myslím si, čo si už napísal aj ty, že foťák vie dosť vytiahnuť farby a ak si to dával aj s bleskom... To, že si to umazal to len vylepšilo, už to nie je až tak krikľavá medená metalíza. Ešte trošku ušpiň aj tie ostatné tiahla, ojnice a neviem ako sa tomu všetkému ešte nadáva. A farbu by som potom nechal. No to sa mi to zamudrovalo, čo? 
Inak parádna prácička, na tvoje prevedenia sa vždy rád chodím pozerať...

Inak parádna prácička, na tvoje prevedenia sa vždy rád chodím pozerať...