Vďaka som to zbežne premeral a som sa aj celkom trafil, pri tej kratšej vzdialenosti asi o 1,5 mm. Tá dlhšia je presne.
WanRayen ved ked budem stavať tie časti čo teraz ti, tak budem musieť pozerať tvoje vlákno aby som vedel čo kam. Lebo na tom mojom zmenšenom nevidno poriadne čísla dielov.
TEST UPGRADE FORA
LINK NA VLAKNO TOŤ
LINK NA VLAKNO TOŤ
Liebherr 586 2Plus2 /mory & iconmaster/ 1:50 - by pisho66
Moderators: iconmaster, braintech
Re: Liebherr 586 2Plus2 /mory & iconmaster/ 1:50
Nie je dôležitý cieľ, ale cesta.
tak to ja s 1:100 budem mať ešte radosti kopec
ale počkám na upgradeovanú verziu 1.2
ale počkám na upgradeovanú verziu 1.2žasnem, už sa ničomu nedivím, len tíško žasnem (som zrelý na antidepresíva)
[b]na mierku sa nestažuje, mierka sa mení[/b] a radšej napchám prachy do modelov pod postel, ako potom niekomu na aukre do krku
[align=right][url=http://www.papermodelers.sk/viewtopic.php?f=15&t=3725&p=70971#p70971]pár pomôcok[/url][/align]
Po víkende zase čosi pribudlo. Popracoval som na diferenciáloch, hlavne na tých polguľovitých častiach. Z marmancu (iste si všetci spomínate) som vybrúsil pologuľu a na to nalepil tú časť z čoho to má byť. Potom kvapka sekundového lepu a prebrúsiť.

No tak to si sa s tým pekne pohral vzhľadom na tu mierku. Vyzerá to veľmi dobre.
- iconmaster | 37
- Last man standing
- Name: Peter Jankovič
Z marmancu? To je co?
Inac pekne ti to ide hlavne ze to robis v polovicnej velkosti ako pise aj Tino! Ak potom ides robit kolesa, zacni s rafikmi, aby bolo mozne preskusat, ci sadnu na bubny. Sice mali by pasovat, tak akurat. Ak nie, treba ich trosku zvacsit, vratane otvorov v kolesach, ale to uz spravim a poslem ak treba, nie je problem. Toto odkazujem aj Tinovi, nech zacina jednym rafikom, aby potom vedel preskusat. Dik za pochopenie!
Inac pekne ti to ide hlavne ze to robis v polovicnej velkosti ako pise aj Tino! Ak potom ides robit kolesa, zacni s rafikmi, aby bolo mozne preskusat, ci sadnu na bubny. Sice mali by pasovat, tak akurat. Ak nie, treba ich trosku zvacsit, vratane otvorov v kolesach, ale to uz spravim a poslem ak treba, nie je problem. Toto odkazujem aj Tinovi, nech zacina jednym rafikom, aby potom vedel preskusat. Dik za pochopenie!
vďaka za upozornenie
Ano vďaka za upozornenie, včera som to predbežne meral, že či mi to sadne a malo by.
Mal by som ešte jeden návrh pre lopatu, ale to pridám neskôr
Mal by som ešte jeden návrh pre lopatu, ale to pridám neskôr
nechceš hotové kolesá?
mám jednu sadu aj s dezénom omylom v mierke 1:50
mám jednu sadu aj s dezénom omylom v mierke 1:50žasnem, už sa ničomu nedivím, len tíško žasnem (som zrelý na antidepresíva)
[b]na mierku sa nestažuje, mierka sa mení[/b] a radšej napchám prachy do modelov pod postel, ako potom niekomu na aukre do krku
[align=right][url=http://www.papermodelers.sk/viewtopic.php?f=15&t=3725&p=70971#p70971]pár pomôcok[/url][/align]
Vďaka Toudi, ale až teraz som si všimol. No tak tu sú moje.

Pohral som sa s diskami aby pekne sadli do vnútra pneu, ale nebolo velmi čo vymýšlať, lebo všetko parádne pasuje. Ak som dobre pochopil tak diel 4c by sa mal zmestiť do dielu 13a? Na ten disk mi treba nalepiť ešte jeden kúsok - vonkajšiu obruč. Dneska je na programe vyrezať dezén.
A ešte k tej lopate, som si všimol, že na všetkých strojoch je to robené tak, že vrchná časť by mala byť zalepená, aby nebolo vydieť ten prechod. No aspoň ja som to tak spravil. Taký menší návrh.
A tu je zatiaľ všetko po kope

Pohral som sa s diskami aby pekne sadli do vnútra pneu, ale nebolo velmi čo vymýšlať, lebo všetko parádne pasuje. Ak som dobre pochopil tak diel 4c by sa mal zmestiť do dielu 13a? Na ten disk mi treba nalepiť ešte jeden kúsok - vonkajšiu obruč. Dneska je na programe vyrezať dezén.
A ešte k tej lopate, som si všimol, že na všetkých strojoch je to robené tak, že vrchná časť by mala byť zalepená, aby nebolo vydieť ten prechod. No aspoň ja som to tak spravil. Taký menší návrh.
A tu je zatiaľ všetko po kope
krásná práce a i v tom menším měřítku je to parádní.Těším se pokračovaní stavby