TEST UPGRADE FORA
LINK NA VLAKNO TOŤ
LINK NA VLAKNO TOŤ
Transporta P-50 /Ripper Works/ 1:32
Moderator: iconmaster
Re: Transporta P-50 /Ripper Works/ 1:32
Okrem toho, že je to neskutočne perfektné sa len pýtam: Mohlo to niekedy byť v tejto kombinácii? Ak áno, krajšie "súsošie" dvoch modelov som hádam ešte nevidel 

musím zareagovať...to s tým hindom som zadrel len tak zo špásu, ale teraz keď to vidím, tak by to bolo super v tej zelenej...
Ten rozdiel v mierke je doslova zanedbateľný...paráda
Ten rozdiel v mierke je doslova zanedbateľný...paráda
No pohromadě to určitě nebude, šlo spíše o legraci. Ale určitě by to nebylo špatné, pokud by se to zaháklo za 8kolku a za tu P-50N. Ale Hind by musel být bez ocasu, ten by mohl ležet vedle vrtulníku, ta délka je nezkutečná.
Abych to přijatelně nafotil musel jsem s tím dost kouzlit.
Jinak mám ještě Hinda od Fly modelu, to už je opravdu letitý model a jeho grafika je mizerná, tak by se dal slepit aspoň přibližně a pak by se na to hodila papírová plachta a dalo na tu Transportu.
No když nad tím uvažuju asi to tak v budoucnu udělám. 
Abych to přijatelně nafotil musel jsem s tím dost kouzlit.Jinak mám ještě Hinda od Fly modelu, to už je opravdu letitý model a jeho grafika je mizerná, tak by se dal slepit aspoň přibližně a pak by se na to hodila papírová plachta a dalo na tu Transportu.
No když nad tím uvažuju asi to tak v budoucnu udělám. 
Není to sice přesně ono,ale potkat se to možná někdy dá: http://www.armypoint.cz/mil-mi-24/d-91025/