TEST UPGRADE FORA
LINK NA VLAKNO TOŤ

GAZ-67B /MODELIK/ 1:25

Moderator: Oliver

SCaRY91 | 35
Name: Domino

GAZ-67B /MODELIK/ 1:25

Postby SCaRY91 » 10 May 2011 23:29

Ehm no akosi ma to na ModelDay nakoplo a hned vecer ako som prisiel domov tak som musil hned zarezat do tohto kusku ktory som tam kupil od leszka :dhh:
Nepoucil som sa a zase Modelik ale videl osm to uz postavene tak to musi ist :D Tento krat to nebduem dako upravovat len jemne brusenie hran nastrek a snad jemna patina ni extra taka "oddychovka" podme na foto na uvod :)

Tuna original a nahlad na stranky /je videt ze je to jednoduchsi model bez extra detailov + zakladne naradie/
ImageImage
Zacal som pekne od podlahy zacal som podvozkom ktory som kvoli velkej ploche skusil podlepit obojstrannou paskou a islo to suprovo pekne to drzi ziadne vlnenie :)Vrelo odporucam. Na jednej fotke je videt nove lpeidlo je hustejsie ako herkules a rychlejsie schne zatial drzi dobre :) zadarmo som k nemu dostal to tycinkove to drzi tiez dobre :P
ImageImageImageImageImageImageImage

Zatial takto staci :P zajtra prinesiem takmer hotovy podvozok snad :) a potom hor sa na kolesa :eyes bleed: Ehm ak by dakto vedel daky jednoduchy sposob na pekny dezen tak sme s nim :P //alebo daky grif ako ten patero dezen spravit tak aby bolio tie drazky rovnake :P/ dakujem za kazdu pomoc a radu :)
Last edited by serpens on 12 May 2011 11:47, edited 3 times in total.
Reason: Odstránenie ikony témy, ktorá sa používa len v sekcii akcie na označenie krajiny, kde sa akcia koná.
Image

toudi_sk | --
Krotiteľ textúr
Name: Milan

Re: GAZ - 67B /MODELIK/1:25

Postby toudi_sk » 11 May 2011 16:18

hmmm, kde som to len čítal, MODELIK a oddychovka :beat brick:
žasnem, už sa ničomu nedivím, len tíško žasnem (som zrelý na antidepresíva)
[b]na mierku sa nestažuje, mierka sa mení[/b] a radšej napchám prachy do modelov pod postel, ako potom niekomu na aukre do krku
[align=right][url=http://www.papermodelers.sk/viewtopic.php?f=15&t=3725&p=70971#p70971]pár pomôcok[/url][/align]

Jaaa | --
Name: Janek

Re: GAZ - 67B /MODELIK/1:25

Postby Jaaa » 11 May 2011 20:04

Tak na tento model-ík mám už dlho nabrúsený skalpel.
Hneď ako dorobím dom, PUMU, oslávim to, zmetiem z
GAZU prach a hurá na to. Takže držím palce a hlavne veľa foť.

SCaRY91 | 35

Re: GAZ-67B /MODELIK/ 1:25

Postby SCaRY91 » 13 May 2011 20:18

Heh no az taka oddychovka to zrejme nebude :/ Nepresnosti nejasnosti malo navodoviek strasne :/ Ale snad to nebude trvat dako extra dlho :P zatial postupujem bez vacsich problemov zatial pomal zapasim s podvozkom.
Jaaa-ak sa do toho pustis prajem vela trpezlivosti ak to chces farbit tak to je trosku lahsie farba zakryje nepresnosti modeliku :) fotiek sa posnazim dat co najviac hlavne pri nejasnych castiach ktore chybaju v navode :)

Samotna predna naprava, miesto pre nalepenie je vynimocne mänsie ako treba /pri modeliku to byva naopak/ pre dalsich stavitelov len upozornenie ze skor ako namotate tie tenke pasiky najprv zhotovte aspon zaklad diferaku /dufam ze je to diferak:P/ Tiez som zistil naco su tie dva zahadne diely ktore su tesne pri spodnej casti /1alebo 1a/ take zelene bez oznacenia vychadza mi ze su to diely uchytu listovych pruzin ;)
ImageImageImageImageImageImage

este dokoncit prednu napravu zadnu napravu a podvozok takmer hotovy :)
Image

SCaRY91 | 35

Postby SCaRY91 » 15 May 2011 13:12

Drobny problem mam :/ vie niekto prosim pekne kam patria casti 28 ? je to 6 obdlznikov malych v zelenej farbe

A pridam hned aj novy malinky postup :) Podvozok je natrety a na cca 95% aj hotovy ) uz len pripevnit rpednu a zadnu napravu.
Listove pruziny este trosku doladim, hlavne farbu ta cierna je dost leskla ale ono to pojde aj tak trosku zaprasit zrejme nech to neni take "suche"

ImageImageImage
A nakoniec pouzite farby dokopy su 3 aj ked cierna len minimalne :) vsetko je to Revell a to Khaki zelena Matt65,Seda Matt 74
Image
Image

SCaRY91 | 35

Postby SCaRY91 » 15 May 2011 19:50

Tak berem spät uz som zistil naco su tie diely 28 :) maju sa s toho skrutit valceky /idealne na spendliku/ a sluzia ako uchyt na listove pruziny :) na jednu stranu 3ksjeden ide k tej vzpere cislo19 a dva k zadnemu narazniku :)

Tym padom sa uz blizim do finale s podvozkom uz len domalujem prednu napravu a osadim na ram :) zadna to iste :)
Image

SCaRY91 | 35

Postby SCaRY91 » 15 May 2011 20:47

Podvozok v podstate hotovy a na sucho zlozeny este pribudnu dva hriadele na pohon a je 100% koniec takze terajsi stav podvozku 99% postupne sa vrhnem na kolesa :) moze tam byt dezen pdoobny ako ma Willys ? alebo tam musia byt tie drazky ?

Image
Image

Trak-Tor | 54
2K+
Name: Juraj

Postby Trak-Tor » 15 May 2011 20:52

Zatiaľ to podľa mňa vyzerá veľmi dobre. Len vydržať a bude z toho auto!! :wink:
-- Ani budúcnosť už nie je to, čo bývala... --
Moja galéria

SCaRY91 | 35

Postby SCaRY91 » 16 May 2011 00:07

traktor dakujem :) sand s toho daco bude :)
Neviem ako ale extremne rychlo (na moje pomery) sa mi podarilo dat dokopy kolesa :D aj ekd len zakladny tvar bez diskov a dezenu ale aspon daco :) zde fotky :)
ImageImage
Image

serpens | 42
a.k.a. hado
Name: Miro

Postby serpens » 16 May 2011 07:41

Si nasadil celkom dobre tempo :)
"Art without engineering is dreaming. Engineering without art is calculating." Steven K. Roberts

Return to “Vojenská technika // Military Vehicles”