Nevadiii, ee, nevadiii, velmi pekne video
TEST UPGRADE FORA
LINK NA VLAKNO TOŤ
LINK NA VLAKNO TOŤ
Bulldogfest V. ročník / 28. mája 2011 / Liptovský Hrádok
Re: Bulldogfest V. ročník / 28. mája 2011 / Liptovský Hrádok
Tusim ti kusok poslovencili meno
tadáááá videjko je na svete..
.. Tak dúfam sa vám ludkovia páčilo u nás
prvá info o budúcom ročníku.. plasťákom bude minimálne jedna kategoria škrtnutá a táto minimálne jedna kategoria pribudme ku papierakom
Ak chcete niečo vylepšiť, kludne napíšte
prvá info o budúcom ročníku.. plasťákom bude minimálne jedna kategoria škrtnutá a táto minimálne jedna kategoria pribudme ku papierakom
Ak chcete niečo vylepšiť, kludne napíšte
Papierový člen plastikového klubu
Super akcia, len jedno by som chcel vylepsit...moju ucast resp. neucastAk chcete niečo vylepšiť, kludne napíšte
Hotovo: M4A3 Sherman GPM, Brabham BT26 Forum Team
Na Stole: Dragon Wagon GPM
Pod stolom: SdKfz 251, Mordin Solus (Mass Effect 2)
Zrusene: Skoda Roomster
Na Stole: Dragon Wagon GPM
Pod stolom: SdKfz 251, Mordin Solus (Mass Effect 2)
Zrusene: Skoda Roomster
Nahodou si tam mal najcistejsi prejav, ziadne eehm, ani uuhm...tak deti, konečne je hotová reportáž zo súťaže... rejžovi to trochu trvalo
"Art without engineering is dreaming. Engineering without art is calculating." Steven K. Roberts
Táto myšlienka stojí za to:tak deti, konečne je hotová reportáž zo súťaže... rejžovi to trochu trvalo
http://www.youtube.com/watch?v=GTpNpEMO ... r_embedded" onclick="window.open(this.href);return false;
„Je vlastne takova napododenina filmu Zachrante vojina Ryana, ale s tim filmem to moc spolecneho nema. Akurat, ze se to odehrava v Normandii. Vlastne ty jednotky, ktere jsou na tom dioramatu sou taky jine a i technika....“
To mi pripomína vtip, v ktorom sa pýta poslucháč Rádia Jerevan: „Je pravdou, že na Červenom námestí v Moskve dávajú zadarmo Moskviče?" Odpoveď: „Je to pravda, až na to, že to nie je v Moskve, ale v Jaroslavli, nie na Červenom, ale na Sennom námestí, nie je to Moskvič, ale bicykel, a nedávajú ho zadarmo, ale ho ukradli."
tiež som sa na tom bavil
Rišo dal kvalitne.. 
Papierový člen plastikového klubu