model je dlhy vyse 6O cm.je dost tazky. hlavny material na karoseriu a kolajnice su 1,5 mm hrube tvrde papiere z obchodu. mam to ako oddychovku,robi sa to zatial lahko.lahsi bol uz len flakbunker.kamuflaz budu zelene hady.
TEST UPGRADE FORA
LINK NA VLAKNO TOŤ
LINK NA VLAKNO TOŤ
Panzerjager-Triebwagen 51 /Roman/ 1:24
Panzerjager-Triebwagen 51 /Roman/ 1:24
ahojte. teraz prave montujem tazky protitankovy motorovy vozen. vyrobil ich par kusov na konci vojny steyr. vyzbroj boli dve veze z pzkpfw IV ausf.j .fotiek skutocneho voza som nasiel velmi malo,orientujem sa podla fotiek plastikovych modelov,je ich dost.zatial som nezistil kde to ma vyfuk a uchyt na antenu.
model je dlhy vyse 6O cm.je dost tazky. hlavny material na karoseriu a kolajnice su 1,5 mm hrube tvrde papiere z obchodu. mam to ako oddychovku,robi sa to zatial lahko.lahsi bol uz len flakbunker.kamuflaz budu zelene hady.

Last edited by Roman on 11 Aug 2011 19:42, edited 5 times in total.
Re: panzerjager triebwagen 1:24
ahoj pekne len jedna technycká jeden nárazník je vždy rovný a druhý vypuklý kvoli zatáčaniu a ty máš nalepené na obidvoch to oné koliesko 

vdaka za radu .to som vobec nevedel.ani som si to nikdy na vlaku nevsimol.to one koliesko je vyska ,rozdiel medzi nou a spodkom sa dopolobluka dotmeli.na fotkach stavebnic su vsetky narazniky vypukle.ozaj ktory naraznik je vypukly? lavy alebo pravy v smere jazdy.
Last edited by Roman on 05 Jun 2011 08:40, edited 1 time in total.
v smere jazdy pravý predný a zadný lavý tak sa to strieda aby to na seba pasovalo
Last edited by Patero on 12 Jun 2011 14:30, edited 1 time in total.
Reason: zoradenie obrázkov
Pekne ideš. Držím palce.
Paráda a navyše vlastná tvorba
.Som zvedavý ako to bude vyzerať vo farbe.Bude to čistostavba alebo aj nejaká patina ?
.Som zvedavý ako to bude vyzerať vo farbe.Bude to čistostavba alebo aj nejaká patina ?Re: panzerjager triebwagen 1:24
z patinou na vagonoch moc skusenosti nemam.bude poskrabana farba na karoserii,zaspinenie od vyfukovych plynov,uz som dosiel na to co je vyfuk.este budu haluze ako maskovanie.skusim osdpodu vagonu prach.
Díval jsem se po nákladních vagónech - prach si sedá na vodorovné plochy nosníků. Doporučuji namíchat si křídový prach mírně tmavší než kamufláž.
Re: Panzerjager-Triebwagen 51 /Roman/ 1:24
Last edited by Patero on 18 Jun 2011 20:04, edited 1 time in total.