TEST UPGRADE FORA
LINK NA VLAKNO TOŤ
LINK NA VLAKNO TOŤ
Suchoj SU-25 Frogfoot /GPM + recolor/ 1:31
Re: Suchoj SU-25 Frogfoot /GPM + recolor/ 1:31
Takze trup je cely. Malinko sa to zvlnilo.Inak to bolocelkom presne prekreslene a co nesedelo pripisujem sebe.Chyby sa najdu.Pokusil som sa opravit kokpit aj pravu stranu a v ramci moznosti sa to podarilo.Model takejto konstukcie som staval ako teenager a bol to PHANTOM II zo Zenitu.Vtedy mi to slo o cosi horsie.Ktovie preco

- mumodeanel | 30
- Name: Tomáš Hrebík
Pěkné to máš 
Dobre ti to ide. Mal som obavy, ze to s tym papierom bude horsie.
"Art without engineering is dreaming. Engineering without art is calculating." Steven K. Roberts
Divne 80g+160g je podlepený diel kokpitu a tretí v poradí trupu.Ostatne som už vytlačil na 160g samotnú a s tou to ide skvele.
POstupujem pomaly aj ked sa mi nie vzdy dari podla mojich predstav.Nakoniec som aj tak spokojny ako prebieha stavba.Prechady plamenov mi sedia na motoroch a to povazujem za velky úspech mojho prekreslenia

POstupujem pomaly aj ked sa mi nie vzdy dari podla mojich predstav.Nakoniec som aj tak spokojny ako prebieha stavba.Prechady plamenov mi sedia na motoroch a to povazujem za velky úspech mojho prekreslenia
Daj si upravit prvy prispevok a tam mozes zmenit mierku...podla mojho prepoctu, ked to mas o 5percent mensie, tak mierka by mala byt niekde okolo 1:35