TEST UPGRADE FORA
LINK NA VLAKNO TOŤ
LINK NA VLAKNO TOŤ
Stretko LV
- iconmaster | 38
- Last man standing
- Name: Peter Jankovič
Re: Stretko LV
Teraz som pisal s Petom1972 ze by nam neuskodilo nejake to stretko. V piatok okolo 17.30 by vam vyhovoval?
Asi by som vedel aj ja, ale vyhovovalo by mi niekde na terase s pizzou.
V LV asi nemate, a v Želizovciach?
- iconmaster | 38
- Last man standing
V Zeliezovciach mame jednu pizzeriu s terasou, ale ta pizza ani mne nechutila (cesto 0 bodov, priloha tiez nic moc) a ked tebe to nechutilo u Kukuliho tak toto urcite nebude 
A v Sahach nevedia dat dokopy styri druhy syra
....no ale ja by som mal taky napad....nejaka dobra terasa by bola potrebna najst a pizza by sa objednala donaskou...ci? blbost?
V Šahách je pizza na 7 miestach, z toho na 5 s terasou a 4 druhy syra urobia minimálne na 3. Mimochodom ak aj niekde nie je v ponuke, tak ti to väčšinou urobia...ale to je jedno, ak sa mi bude dať, prídem, ale objednať si do reštaurácie jedlo z inej reštaurácie 
- iconmaster | 38
- Last man standing
Dobre, tak pojdeme do Siah! Mne sa lubilo aj tam, kde sme boli vlani.
Ok, ak by ste niečo našli v Lv, dajte vedieť a ak nie tak v Šahách, mne sa dá len okolo 17,30.
- iconmaster | 38
- Last man standing
- iconmaster | 38
- Last man standing
Ako ste na tom? Dneska chlapik priniesol dalsie ... bmw aby sme mu nastriekali polku auta do buduceho tyzdna. Porpi tom doma este ideme robit strechu cez vikend, takze neviem ako to stiham(e). Takze zajtra robime neviem do kolkej. Ponajhorsom pojdem svojim autom zvlast do roboty, a nejak sa na to stretko dostanem.