TEST UPGRADE FORA
LINK NA VLAKNO TOŤ
LINK NA VLAKNO TOŤ
Liebherr 586 2Plus2 /mory & iconmaster/ 1:25
Moderators: iconmaster, braintech
Re: Liebherr 586 2Plus2
dufam, ze to aj dokoncis a v akej mierke to planujes?žasnem, už sa ničomu nedivím, len tíško žasnem (som zrelý na antidepresíva)
[b]na mierku sa nestažuje, mierka sa mení[/b] a radšej napchám prachy do modelov pod postel, ako potom niekomu na aukre do krku
[align=right][url=http://www.papermodelers.sk/viewtopic.php?f=15&t=3725&p=70971#p70971]pár pomôcok[/url][/align]
Re: Liebherr 586 2Plus2 /mory/ 1:32
Ambiciozny projekt - drzim palce!
toudi - slabo pozeras obrazky - 1:32
toudi - slabo pozeras obrazky - 1:32

"Art without engineering is dreaming. Engineering without art is calculating." Steven K. Roberts
- iconmaster | 38
- Last man standing
- Name: Peter Jankovič
jj, tiez drzim palce nech z toho vznikne slusna Nemecka ladowarka 

Děkujem chlapi za podporu,ale bude to hodně těžký sousto a i běh na dlouhou trať
jelikož v práci toho rýsování mám hodně,tak se doma už i nechce.No a kdyby někdo dobře ovládal Rhino,byl bych rád za každou radu.Jsem v tom teprve učedník. 
jelikož v práci toho rýsování mám hodně,tak se doma už i nechce.No a kdyby někdo dobře ovládal Rhino,byl bych rád za každou radu.Jsem v tom teprve učedník. 
Re: Liebherr 586 2Plus2 /mory/ 1:24
To toudi_sk:Měřítko je zatím 1:1 a chci to udělat 1 :24.A výhoda acadu je v to že tisknout to můžu v jakémkoliv měřítku jaké si vymyslím
což mi asi uživatelé můžou potvrdit.No nic konec mluvení a jdu se pustit do práce at můžu přidávat další pokroky 
což mi asi uživatelé můžou potvrdit.No nic konec mluvení a jdu se pustit do práce at můžu přidávat další pokroky 
Parada
. Drzim palce.a dufam,ze si to potom nenechas len pre seba 
. Drzim palce.a dufam,ze si to potom nenechas len pre seba 
- pepko97modelar | --
- Name: Peter Džubara
tak toto naozaj vyzerá na pekný projekt. držím palce. tie kolesá vyzerajú fajnovo zatiaľ len aby aj boli také po zlepení

Truck Models - http://www.truckmodels.szm.sk
tak to taky boufám že se povedou stejně jako na pc,ale z toho mám obavu trochu
no když se to povede,tak proč se nepodělit
no když se to povede,tak proč se nepodělit
Re: Liebherr 586 2Plus2 /mory/ 1:24
zo skúsenosti by som doporučil model kresliť priamo v mierke, lebo len tak môžeš už pri konštrukcii počítať s hrúbkami použitých materiálov.
[col]%|[/col]