Tomys, Roman V. - tu nie ste v Cine, tak si to setrite tam, do toho noveho prazdneho fora, aspon to tam rychlejsie zaplnite.
To, ze vam tie vase vystupy u vas Standa F. toleruje neznamena, ze to tak bude aj tu.
Za pol hodinu zacnu Vianoce a ja nemam chut riesit tu nejaky primitivny flame, comprende?!?
TEST UPGRADE FORA
LINK NA VLAKNO TOŤ
LINK NA VLAKNO TOŤ
Pokec
Re: Pokec
"Art without engineering is dreaming. Engineering without art is calculating." Steven K. Roberts
A detičky sa už nevedia hrať na vlastnom piesočku? Dovi dopo a príjemné vianoce na cpm. Koniec , bodka....Miro premaž to tu pls
- iconmaster | 38
- Last man standing
- Name: Peter Jankovič
-
old_Mr_Grim | --
Hmm, když to čtu, musím se smát (nebo brečet?). Myslím, že si s klidem můžeme podat ruce jak tady, tak tam u nás.
Nechci aby to vyznělo nějak špatně, ale přijde mi (z některých reakcí), že tady je to samej Mirek Dušín a u nás banda blbců a pomlouvačů. Nedělám si iluze u nás se to děje taky. Bohužel tady mám ten pocit silnější. Nevím proč, asi jsem divnej.
Nechápu proč někteří za vším, co se napíše, vidí jen snahu házet na někoho špínu. Tady i u nás, je přitom spousta super lidí, kterým tyhle věčný narážky jen kazí náladu.
Každopádně všem tady přeju krásný Vánoce, spoustu dárků a modelářské i osobní radosti v novém roce.
Nechci aby to vyznělo nějak špatně, ale přijde mi (z některých reakcí), že tady je to samej Mirek Dušín a u nás banda blbců a pomlouvačů. Nedělám si iluze u nás se to děje taky. Bohužel tady mám ten pocit silnější. Nevím proč, asi jsem divnej.
Nechápu proč někteří za vším, co se napíše, vidí jen snahu házet na někoho špínu. Tady i u nás, je přitom spousta super lidí, kterým tyhle věčný narážky jen kazí náladu.
Každopádně všem tady přeju krásný Vánoce, spoustu dárků a modelářské i osobní radosti v novém roce.
Zdá sa že niektorí jednotlivci asi ešte nepochopili význam skratky ss resp. sz (súkromná správa) a len súhlasím s tým čo už napísali old_Mr_Grim a petopato, že takéto diskusie o ničom znechucujú tých čo majú o tieto modely aj záujem.
p.s. Šťastné a veselé sviatky......
p.s. Šťastné a veselé sviatky......
Na stole: plno kostlivcov
V príprave: zatiaľ nič
Pod stolom: plno bordelu
V koši: pár kostlivcov
V príprave: zatiaľ nič
Pod stolom: plno bordelu
V koši: pár kostlivcov
hmmm, nová strana? (topic odklikáva ako prečítaný)
tvrdá ignorácia, nič iné nepomáha
som ti chcel hneď na začiatku napísať, aby si to zmazal, ale zabudol som
(but trolling is art too)
---
tak dáme z iného súdka
Santa si prispal
to čo si robil prosím ťa?
tvrdá ignorácia, nič iné nepomáha
(but trolling is art too)
---
tak dáme z iného súdka
matko85, budeš aj bombírovať?matko - ja som uz robil 114 kolies, takze viem co to je![]()
mumo - cakame Jeziska, ale nezastihli sme ho zatial..
No ja asi idem spat, uz aj lampa sa mi rozpadla
Santa si prispal
to čo si robil prosím ťa?
žasnem, už sa ničomu nedivím, len tíško žasnem (som zrelý na antidepresíva)
[b]na mierku sa nestažuje, mierka sa mení[/b] a radšej napchám prachy do modelov pod postel, ako potom niekomu na aukre do krku
[align=right][url=http://www.papermodelers.sk/viewtopic.php?f=15&t=3725&p=70971#p70971]pár pomôcok[/url][/align]