TEST UPGRADE FORA
LINK NA VLAKNO TOŤ

Pokec

serpens | 43
a.k.a. hado
Name: Miro

Re: Pokec

Postby serpens » 24 Dec 2011 00:31

Tomys, Roman V. - tu nie ste v Cine, tak si to setrite tam, do toho noveho prazdneho fora, aspon to tam rychlejsie zaplnite.
To, ze vam tie vase vystupy u vas Standa F. toleruje neznamena, ze to tak bude aj tu.
Za pol hodinu zacnu Vianoce a ja nemam chut riesit tu nejaky primitivny flame, comprende?!?
"Art without engineering is dreaming. Engineering without art is calculating." Steven K. Roberts

pet1972 | 54
Name: Peter Kováč

Postby pet1972 » 24 Dec 2011 00:32

A detičky sa už nevedia hrať na vlastnom piesočku? Dovi dopo a príjemné vianoce na cpm. Koniec , bodka....Miro premaž to tu pls

Tomys | --

Postby Tomys » 24 Dec 2011 00:39

Jaké výstupy? He? Takže místní si mě můžou brát do huby a já nemůžu nic? Jo nejsem v Číně, sem v Austrálii.

iconmaster | 38
Last man standing
Name: Peter Jankovič

Postby iconmaster » 24 Dec 2011 02:02

Image

WanRayen | 49
Papierovy Kopernik
Name: Tino

Postby WanRayen » 24 Dec 2011 09:28

Že sa nad nimi ešte rozčuľujete. :scorn:

old_Mr_Grim | --

Postby old_Mr_Grim » 24 Dec 2011 10:20

Hmm, když to čtu, musím se smát (nebo brečet?). Myslím, že si s klidem můžeme podat ruce jak tady, tak tam u nás.
Nechci aby to vyznělo nějak špatně, ale přijde mi (z některých reakcí), že tady je to samej Mirek Dušín a u nás banda blbců a pomlouvačů. Nedělám si iluze u nás se to děje taky. Bohužel tady mám ten pocit silnější. Nevím proč, asi jsem divnej.
Nechápu proč někteří za vším, co se napíše, vidí jen snahu házet na někoho špínu. Tady i u nás, je přitom spousta super lidí, kterým tyhle věčný narážky jen kazí náladu.

Každopádně všem tady přeju krásný Vánoce, spoustu dárků a modelářské i osobní radosti v novém roce. :big smile:

petopato | 55
12 násobný gulášmajster!
Name: Peter Židuliak

Postby petopato » 24 Dec 2011 10:39

Pokiaľ sa model nepodobá predlohe, tak to nie je model, ale pokus o model. Ak to niekto napíše, autor by mal byť vďačný a upraviť to tak, aby to vedel aj predať. Myslím, že tu obe strany reagovali zbytočne precitlivene...šťastné a veselé. :victory:

borog34 | 51
2K+
Name: Boris

Postby borog34 » 24 Dec 2011 11:18

Zdá sa že niektorí jednotlivci asi ešte nepochopili význam skratky ss resp. sz (súkromná správa) a len súhlasím s tým čo už napísali old_Mr_Grim a petopato, že takéto diskusie o ničom znechucujú tých čo majú o tieto modely aj záujem.

p.s. Šťastné a veselé sviatky......
Na stole: plno kostlivcov
V príprave: zatiaľ nič
Pod stolom: plno bordelu
V koši: pár kostlivcov

Zášek | 31

Postby Zášek » 24 Dec 2011 11:23

Já bych prosil o promazání, tihle dva jsou neskuteční trollové a každý se nachytá. Bohužel, já bych první a začal to :red: . Tímto se omlouvám a přeji všem příjemné svátky

toudi_sk | --
Krotiteľ textúr
Name: Milan

Postby toudi_sk » 24 Dec 2011 11:47

hmmm, nová strana? (topic odklikáva ako prečítaný)

tvrdá ignorácia, nič iné nepomáha :wink: som ti chcel hneď na začiatku napísať, aby si to zmazal, ale zabudol som :beat plaster:
(but trolling is art too)
---
tak dáme z iného súdka
matko - ja som uz robil 114 kolies, takze viem co to je :P

mumo - cakame Jeziska, ale nezastihli sme ho zatial..

No ja asi idem spat, uz aj lampa sa mi rozpadla :beat brick:
matko85, budeš aj bombírovať? :beat plaster:

Santa si prispal

to čo si robil prosím ťa?
žasnem, už sa ničomu nedivím, len tíško žasnem (som zrelý na antidepresíva)
[b]na mierku sa nestažuje, mierka sa mení[/b] a radšej napchám prachy do modelov pod postel, ako potom niekomu na aukre do krku
[align=right][url=http://www.papermodelers.sk/viewtopic.php?f=15&t=3725&p=70971#p70971]pár pomôcok[/url][/align]

Return to “Rest room // Rest Room”