TEST UPGRADE FORA
LINK NA VLAKNO TOŤ
LINK NA VLAKNO TOŤ
CENTRAL PACIFIK No.60 JUPITER /Modelik/ 1:25/ Pozastaveno
Re: CENTRAL PACIFIK No.60 JUPITER /Modelik/ 1:25
To fakt? Tym padom to je takmer doslovny preklad. Myslel som si ze to ma nejake ine vyuzitie, a ze len ludovo sa to tak vola.
Hotovo: M4A3 Sherman GPM, Brabham BT26 Forum Team
Na Stole: Dragon Wagon GPM
Pod stolom: SdKfz 251, Mordin Solus (Mass Effect 2)
Zrusene: Skoda Roomster
Na Stole: Dragon Wagon GPM
Pod stolom: SdKfz 251, Mordin Solus (Mass Effect 2)
Zrusene: Skoda Roomster
Papierový člen plastikového klubu
Johny fakt, v zaciatkoch zeleznic v Amerike nekonecnu preriu pretinal len pas zeleznice, ktory spajal prve vacsie mesta. A preria je vlastne obrovska pastvina, kde sa pasli spociatku aj bizony, neskor uz len kravy. A dobytok bol hlavny zdrot obzivy velkeho mnozstva pristahovalcov... Navyse, ked lokomotiva prejde kravu, tak je cela zabordelena a moze sa aj poskodit...
U nas su na lokomotivach nanajvys pluhy (v zime byvali snezne).
Kazdopadne ten odhadzovac krav bola skor len prezyvka a sluzil na odhadzovanie predmetov na kolaji aj ako nejaka primitivna deformacna zona. (ale aj krava je len predmet na kolaji)
U nas su na lokomotivach nanajvys pluhy (v zime byvali snezne).
Kazdopadne ten odhadzovac krav bola skor len prezyvka a sluzil na odhadzovanie predmetov na kolaji aj ako nejaka primitivna deformacna zona. (ale aj krava je len predmet na kolaji)
Lepim preto, ze ma to bavi, tak ako ma to bavi a to, co sa mi paci.
Normálne je vlastnit (viac) originál(ov).
Normálne je vlastnit (viac) originál(ov).
Som zabudol k veci.
Lepis to paradne, retus perfektna, ale ta predloha je pre mna tak nesympaticka a hnusna, ze som sem zabludil vlastne iba nahodou
Lepis to paradne, retus perfektna, ale ta predloha je pre mna tak nesympaticka a hnusna, ze som sem zabludil vlastne iba nahodou
Vidím, že okolo odhazovače krav se rozpoutala živá diskuze
Nedávno jsem četl knížku, kde nějaký obchodní cestující popisoval jízdu americkou transkontinentální železnicí (hned po jejím vybudování). Psalo se tam, že bylo na jednom místě nutné čekat dva dny, než stádo uvolnilo koleje a mohlo se pokračovat dál - bylo tak obrovské, že nemělo ani cenu se pokoušet projet
No a když už píšu, tak dám i nějaké foto, ať to není jen bezduché plácání
Rozpracovaný odhazovač krav:

Fito: Popravdě mně se ta mašina taky moc nelíbí
Líbïla se mi na obalu té vystřihovánky a říkal jsem si, že by nebylo špatné mít doma slepenou klasickou americkou parní lokomotivu. Ovšem naživo už to tak skvěle nevypadá. No zatím není hotová - uvidím dál...
No a když už píšu, tak dám i nějaké foto, ať to není jen bezduché plácání

Fito: Popravdě mně se ta mašina taky moc nelíbí
To sa ešte nabalí. Uvidíš. Bude sa ti páčiť neboj. A inak, máš to super ;)
Vypadá to moc pěkně, perfektní a čistá prácička, a jak říkal Paluso, ono až to bude hotové, tak uvidíš, že to bude mňamka a bude se i mašinka líbit. 
"O, homo si scires, quantum doctrina valeret, numquam dormires, nocte dieque studeres." (Walter)
( Člověče, kdybys věděl, jak mnoho vědění zmůže, nocí i dnem by ses učil, vůbec bys nechodil spát. )
( Člověče, kdybys věděl, jak mnoho vědění zmůže, nocí i dnem by ses učil, vůbec bys nechodil spát. )
Musím Martina podporiť, lebo vidím, že má krízu. To sa stáva. Keďže ide ale o nie veľmi častý a pre mňa zaujímavý model, tak to treba urobiť. Zatiaľ to vyzerá super. Obdivujem najmä tú čistostavbu. Ja by som to nedal. Takže zatni zuby a s chuťou do toho. Ono to začne nadobúdať zaujímave tvary. Výdrž!
Díky všem za reakce
No určitá krize zde je, ale třeba zrovna předevčírem jsem pokračoval
Pak tady jsou ještě nějaké problémy a včera horečka. A to jsem myslel, že budu pondělí-pátek lepit
Ale stavba pokračuje...
Last edited by Martinus on 02 Feb 2012 13:38, edited 1 time in total.