Mozno blba otazka ale nevie niekto link kde by sa dali objednat dezeny od Tea? nikde som to nenasiel dik.
TEST UPGRADE FORA
LINK NA VLAKNO TOŤ
LINK NA VLAKNO TOŤ
dezeny TEO
Moderator: iconmaster
dezeny TEO
Caute
Mozno blba otazka ale nevie niekto link kde by sa dali objednat dezeny od Tea? nikde som to nenasiel dik.
-
papierovy zralok | --
- Name: Michal
Re: dezeny TEO
Neviem, ci toto tu je spravne miesto na tuto otazku (skor by sa hodila do Relaxu), ale skus napisat Jozkinovi ss, vo svojom vlakne o objednavkach z Ceska spomina aj dezeny od TEA, ale neviem ci to je este aktualne.
Zaciatocnik, vdacny za kazdu radu.
kazdopadne dik za odpoved. No ked to sem nepatri tak by som chcel pozoadat o presunutie temy do inej sekcie
TEO má zoznam dezénov na starom českom DF-ku, prípadne mu napíš pm-ku
(ale to asi už na ich nové fórum, lebo neviem koľko to staré ešte bude fungovať)
ale nemá problém vypáliť aj nový dezén, len tam bude potrebovať nejakú lepšiu fotku vzorky dezénu
+ rozmer (šírku/ dĺžku) pásiku zo šmikajdy (prípadne si vyrátať obvod kolesa podľa priemeru kolesa)
(ale to asi už na ich nové fórum, lebo neviem koľko to staré ešte bude fungovať)
ale nemá problém vypáliť aj nový dezén, len tam bude potrebovať nejakú lepšiu fotku vzorky dezénu
+ rozmer (šírku/ dĺžku) pásiku zo šmikajdy (prípadne si vyrátať obvod kolesa podľa priemeru kolesa)
žasnem, už sa ničomu nedivím, len tíško žasnem (som zrelý na antidepresíva)
[b]na mierku sa nestažuje, mierka sa mení[/b] a radšej napchám prachy do modelov pod postel, ako potom niekomu na aukre do krku
[align=right][url=http://www.papermodelers.sk/viewtopic.php?f=15&t=3725&p=70971#p70971]pár pomôcok[/url][/align]
dik toudi presne to som hladal
ja budem potrebovat dezeny na v3sku takze to by nemal byt problem uz som ich tam nasiel
Hoj, tu přidávám stránku kde kraluje TEO - http://www.papirovemodelarstvi.cz/phpBB ... m.php?f=52