Zauhlovací vozík pro uhelné jeřáby Teudoff ( viz http://papermodelers.sk/viewtopic.php?f=24&t=4298 ).
TEST UPGRADE FORA
LINK NA VLAKNO TOŤ
LINK NA VLAKNO TOŤ
Vozík na uhlí / 1:25
Moderator: toudi_sk
Vozík na uhlí / 1:25
- Attachments
-
- Vozík na uhlí - návod.pdf
- (1.1 MiB) Downloaded 2877 times
Re: Vozík na uhlí / 1:25
Ďakujem za tento model. Moc sa mi páči a budem sa snažiť to vo svojom voľnom čase lepené. Prajem veľa ďalších takých dobrých nápadov.
Wielkie podziękowania za ten model. Naprawdę mi się podoba i postaram się w wolnej chwili go skleić. Życzę mnóstwa kolejnych tak dobrych pomysłów.
Wielkie podziękowania za ten model. Naprawdę mi się podoba i postaram się w wolnej chwili go skleić. Życzę mnóstwa kolejnych tak dobrych pomysłów.
pekne vasku, dakujeme. stahujem, tlacim a ak bude trochen casu idem lepit. plus pridavam body za navod.
Ahoj Vasik vydareny model, velmi sa mi to paci, len by som mal navrh na vylepsenie, co tak tam tie diely upratat trosku optimlanejsie, myslim, ze by sa tam na jedno vytlacenie zmestili tie voziky aj dva.
"Art without engineering is dreaming. Engineering without art is calculating." Steven K. Roberts
To Serpens: díky za připomínku. Souhlasím s tebou, ale mám rád, když je kolem dílů dostatek místa na řezání.