nikto o mne nemôže povedať, že ich nemám rád
mno, ale stala sa mi nemilá vec, tak pekne po poriadku
- oblúk s nápisom sa mi sám od seba začal krútiť, povedal som si, že to vydám za zámer
- potom som to v robote strekol lakom a začalo to naberať grády, pretože ružový papier spriesvitnel a začal presvitať papier
tvoriaci samotné písmeno, takže každé "políčko" malo iný odtieň, navyše som si pri striekaní ďalšej vrstvy laku pomýlil nádobky
a zozadu som to namiesto laku švacol čiernym sprejom ... to už bolo na pováženie
- posledná kvapka prišla, keď sa mi to "akosi" pokrčilo a zlomilo v aute cestou domov ...
skúšal som oblúkový nápis stvoriť v rôznych kresliacich programoch (inkscape/ gimp 0 bodov, vectorengineer má 1 font,
SerifDrawPlus 4.0 by aj mohol byť, ale trvalo by mi to do vianoc), no hlavne každý výrobca má svoju logiku, ktorú ja
nechápem a zodpovedne môžem prehlásiť, že ak ja vymyslím vektorový kresliaci program, tak 95% ľudí ho tiež nebude
vedieť ovládať, nuž som poprosil ivanta a ten mi obratom poslal perfektný nápis do oblúka, ktorý zmastím ešte raz, zatiaľ
som skúšal niečo spáchať s oblakom, pôvodne som to oblepil servítkou, ale tá sa mi nepáčila, tak som skúsil vatové guličky,
keď to drahá chytila do ruky, prehlásila že niečo tak hnusné ešte nevidela, takže to 100% splnilo účel a nechám to tak
nabudúce (po veľkonočnom pondelku) snáď pokročím ďalej