TEST UPGRADE FORA
LINK NA VLAKNO TOŤ
LINK NA VLAKNO TOŤ
Pokec
Re: Pokec
to ico: tak to si len myslíš. Keď som študoval na SPU FEM MO-5 rokov dozadu štátnice, tak tam vznikla fakulta európskych štúdií. Stačí si domyslieť čo sa tak učili. Mňa učila ich budúca dekanka predmet Regionálna ekonomika (ReGe v skratke) a to ti boli ešte len výlevy o eu fondoch a podobných hovadinách... 
- iconmaster | 37
- Last man standing
- Name: Peter Jankovič
Este dobre ze sa u nas vychovavaju odbornici na EU fondy, aj tak ich ziskaju len obcas alebo cistou nahodou.
No ja som mal na bakalarskom "iba" sociologiu, podnikove hospodarstvo, manazment a este nejaku podobnu somarinu. Ale ze na co, to stale neviem... keby sme chceli byt ferovi, tak ani sociologom a ekonomom by nezaskodilo trocha strojariny
No ja som mal na bakalarskom "iba" sociologiu, podnikove hospodarstvo, manazment a este nejaku podobnu somarinu. Ale ze na co, to stale neviem... keby sme chceli byt ferovi, tak ani sociologom a ekonomom by nezaskodilo trocha strojariny
chlopi a vi mi neviete napísat že na letovačku ide medený drot,ja týžden dumám prečo mi to už necínuje skušam rozne priemery drotov a nič už som ju chcel vyhodit , nevadí že je tam napísané 1,2 Cu
som to asi na začiatku zle preložil 
ked sa nespytas.... 
Hotovo: M4A3 Sherman GPM, Brabham BT26 Forum Team
Na Stole: Dragon Wagon GPM
Pod stolom: SdKfz 251, Mordin Solus (Mass Effect 2)
Zrusene: Skoda Roomster
Na Stole: Dragon Wagon GPM
Pod stolom: SdKfz 251, Mordin Solus (Mass Effect 2)
Zrusene: Skoda Roomster
ozaj ivant, ak by si potreboval letovacku, tak na nu treba dat medenny drot 
žasnem, už sa ničomu nedivím, len tíško žasnem (som zrelý na antidepresíva)
[b]na mierku sa nestažuje, mierka sa mení[/b] a radšej napchám prachy do modelov pod postel, ako potom niekomu na aukre do krku
[align=right][url=http://www.papermodelers.sk/viewtopic.php?f=15&t=3725&p=70971#p70971]pár pomôcok[/url][/align]
Ak to mas klasicku pistolovu trafopajku, tak si skus v dakej elek. tech. predajni kupit "vecny" hrot.
"Art without engineering is dreaming. Engineering without art is calculating." Steven K. Roberts