TEST UPGRADE FORA
LINK NA VLAKNO TOŤ

Diskusia

Moderator: Trak-Tor

toudi_sk | --
Krotiteľ textúr
Name: Milan

Re: Diskusia

Postby toudi_sk » 17 Apr 2012 18:42

obsah časopisov zo zásady nehodnotím ... preto to dávam sem, fotky môžete použiť do recenzie, ak niekto nejakú
napíše, ja som si ho kúpil viacmenej naslepo, pretože bol vo fólii kvôli kartám a samozrejme tam nieje napísané, či
a jaká šmikajda je vo vnútri, ale bol som celkom milo prekvapkaný motorkou

žasnem, už sa ničomu nedivím, len tíško žasnem (som zrelý na antidepresíva)
[b]na mierku sa nestažuje, mierka sa mení[/b] a radšej napchám prachy do modelov pod postel, ako potom niekomu na aukre do krku
[align=right][url=http://www.papermodelers.sk/viewtopic.php?f=15&t=3725&p=70971#p70971]pár pomôcok[/url][/align]

toudi_sk | --
Krotiteľ textúr

Postby toudi_sk » 05 May 2012 08:44

Aby som mal čas na iné modelárske aktivity, trochu som popracoval na prípadnom májovom čísle FIFÍK-a
... zablúdil som do týchto vôd modelom ZIS 6 - 13 bm "Kaťuša" v mierke 1 : 43.
Popratať to na dve A4 dalo zabrať viac, ako samotný model. Z priestorových dôvodov som musel
mnohé zjednodušiť, či vynechať, ale dufam, že model tým veľmi neutrpel.
Váš BaJ
už je vonku :victory:

[b]na mierku sa nestažuje, mierka sa mení[/b] a radšej napchám prachy do modelov pod postel, ako potom niekomu na aukre do krku
[align=right][url=http://www.papermodelers.sk/viewtopic.php?f=15&t=3725&p=70971#p70971]pár pomôcok[/url][/align]

Zavislak | --
† 17.08.'12
Name: Ondrej

Postby Zavislak » 11 May 2012 20:49

...ak si chcete postaviť toto:
http://www.papermodelers.sk/viewtopic.php?f=81&t=3594
tak si kúpte májového fifíka.

PS: mimochodom to je prvý model zo štyroch, čo viem, že Attila nakreslil (myslím mierka, zložitosť modelu)

pet1972 | 53
Name: Peter Kováč

Postby pet1972 » 12 May 2012 09:15

Májového? Tam je ZIL...či? áno ZiL, a teraz som z toho jeleň :haha:

toudi_sk | --
Krotiteľ textúr

Postby toudi_sk » 12 May 2012 12:27

dosad si namiesto fifika ohnik a parohy mozes zhodit Image

pet1972 | 53
Name: Peter Kováč

Postby pet1972 » 12 May 2012 15:09

Aj ty brate Toudi? tie kreslené xichty mi lezú totálne na nervy :-(

Laco | --
Name: Ladislav

Postby Laco » 15 May 2012 15:25

Zhodou okolností aj FIFÍK bude mať auto, ale na jún. Ak sa nemýlim, aj predchádzajúci ročník končil autom "Vision D", teraz to bude znova škodovka "Citigo" v mierke 1 : 24. Model vznikol na objednávku redakcie. Opäť jednoduchý model, ale ... Dúfam, že rovnako poteší Vás, ako mňa jeho zostavenie, celkom príjemná oddychovka. Mimochodom "Attiho" Bugatka je veľmi pekná, jej famózne tvary zvládol tiež famózne, no čo už ... dobré sa chváli samo.
Váš BaJ

borog34 | 51
2K+
Name: Boris

Postby borog34 » 25 Jun 2012 18:53

Dnes som si po dlhšej dobe bol kúpiť noviny a medzi iným aj nové dvojčíslo Ohníka. Relatívne zaujímavé čítanie aj s vystrihovačkou, tou je ďalší model od Attimona a tentoraz je to Škoda Superb kombi v modrej farbe a okrem farby tam nie sú rozdiely proti už skôr dostupnému modelu (aj rovnaká mierka a spracovanie podobné s už skôr dostupnou striebornou verziou tejto škodovky)
Na stole: plno kostlivcov
V príprave: zatiaľ nič
Pod stolom: plno bordelu
V koši: pár kostlivcov

vasik1 | 47
Pán učiteľ
Name: Peter Vasaráb

Postby vasik1 » 29 Jun 2012 14:01

Škoda, že si tú vystrihovačku nebude môcť nikto zlepiť. "Vtipní" (alebo hlúpo bulvárni?) autori časopisu tam dali ťažké heslo: "Nič pre amatérov!" Keďže neviem o žiadnom profesionálnom modelárovi, budeš si musieť model len obzerať. :scorn: Ach, jaaaj :tire: (a titul Megavystrihovačka už ani nekomentujem a vrátim sa do Hotela Paradise...)

toudi_sk | --
Krotiteľ textúr

Postby toudi_sk » 29 Jun 2012 19:06

vasik neboj, dnešná generácia je obrnené voči bulváru a také "vyňadrenia" ani nečítajú, nie aby tomu ešte venovali pozornosť :wink:

Return to “Recenzie časopisov // Recenzie časopisov”