Thank you for your comments! I can not understand the slovak and czech language, but the google is my friend!
So... My plan is the next! I would like to design this model in any versions, for example roadster, coupe, sedan, roadster pickup, truck, ambulance...etc! I would like a series from the T-Model types in scale 1:25. So... this is the plan and we will see! And I would like to publishing this model, but I need to find a publishing office.
The past few days I was many works and I did not remain any time for the model, but I continue the design and test build now!
So... I will came back soon with the images!
Regards: -Gabes-
L3000 a johnny7 drahý!
Děkuji vám za vaše komentáře! Nechápu, na Slovensku a český jazyk, ale Google je můj přítel!
Takže ... Můj plán je další! Chtěl bych navrhnout tento model verze v každém je například roadster, kupé, sedan, roadster vyzvednutí, nákladní automobil, sanitka atd. ...! Chtěl bych sérii z typů T-model v měřítku 1:25. Takže ... to je plán a uvidíme! A já bych k tomuto modelu publikování, ale musím najít publikování kancelář.
Pár dní jsem byl v minulosti mnoho práce a já jsem nezůstal Každá doba pro model, ale já pokračoval v návrhu a budování tělo nyní!
Takže ... Jsem se brzy vrátil s obrázky!
S pozdravem:-Gabes-