TEST UPGRADE FORA
LINK NA VLAKNO TOŤ
LINK NA VLAKNO TOŤ
Zavislak
Re: Zavislak
nedokážem napísat nič normálne, lebo sa mi tlacia slzy do očí.. odpočívaj v pokoji kamarát
To nám to ten týden pěkně začíná
Upřímnou soustrast,víc slov nenalézám...
Re: Čo ma hnevá...
Ja som ho sice nepoznal a osobne nikdy nestretol, ale je smutne ze takyto mlady clovek musel umriet. Uprimnu sustrast celej rodine a znamym.
Hotovo: M4A3 Sherman GPM, Brabham BT26 Forum Team
Na Stole: Dragon Wagon GPM
Pod stolom: SdKfz 251, Mordin Solus (Mass Effect 2)
Zrusene: Skoda Roomster
Na Stole: Dragon Wagon GPM
Pod stolom: SdKfz 251, Mordin Solus (Mass Effect 2)
Zrusene: Skoda Roomster
- iconmaster | 38
- Last man standing
- Name: Peter Jankovič
nieee
preco stale tych najspravnejsich ludi?? preco tych, ktori inym nikdy nic zleho neurobili? ako som to precital po druhy raz (prvy krat som to akosi nechcel pochopit), okrem zimomriavok ma zachytil taky cudny pocit, aky som uz davno nemal...
Na Ondra sa budem spominat ako na fasa chalana a Pana Modelara, ktoreho som poznal z Bratislavskych stretiek, vzdy sa s nim dalo dobre pobavit, vobec som netusil ze vobec ma nejaku chorobu.
Odpocivaj v pokoji Zavislak, ja si myslim ze v zivote aj v modelarcine si za sebou zanechal stopu, ktora len tak nezmizne. Staci si spomenut tvoje betastavby alebo recenzie, ktore tu zostanu navzdy ako aj spomienka na Teba.
Na Ondra sa budem spominat ako na fasa chalana a Pana Modelara, ktoreho som poznal z Bratislavskych stretiek, vzdy sa s nim dalo dobre pobavit, vobec som netusil ze vobec ma nejaku chorobu.
Odpocivaj v pokoji Zavislak, ja si myslim ze v zivote aj v modelarcine si za sebou zanechal stopu, ktora len tak nezmizne. Staci si spomenut tvoje betastavby alebo recenzie, ktore tu zostanu navzdy ako aj spomienka na Teba.
Osobne som ho nepoznal ale jeho modely tu na fóre som videl a myslím že to bol skvelý modelár. Veru škoda mladeho života, navrhujem aby sme lepili kolko vládzeme a najlepšie ako vieme na jeho počesť
tiez som ho nepoznal a asi ani nestretol. uprimnu sustrast jeho rodine.
/ navrh: co keby sa na znak smutku za nim asi tak na tyzden zmenila farba loga na ciernu ,alebo tam prirobit ciernu sikmu stuzku do niektoreho rohu ako to byva na fotografiach/
/ navrh: co keby sa na znak smutku za nim asi tak na tyzden zmenila farba loga na ciernu ,alebo tam prirobit ciernu sikmu stuzku do niektoreho rohu ako to byva na fotografiach/
Úprimnú sústrasť. 
Taktéž nemám moc co dodat, snad jen upřímnou soustrast a odpočívej v pokoji 
uprimnu sustrast jeho rodine.