TEST UPGRADE FORA
LINK NA VLAKNO TOŤ
LINK NA VLAKNO TOŤ
Pruská T4 /A. Pirling/ 1:38
Re: Pruská T4 /A. Pirling/ 1:38
To Aikom: Stažení je pro registrované člany na linku: http://www.kartonmodell-forum.org/downl ... rueben.htm na 13 tém řádku hned pod kanonem. Razgy
Ahoj,
ani si nedokážete představit, jak jsem o německých modelářů dostal vyčiněno za moje " světlomety ". Bohužel jsem nevěděl, že světla na této lokomotivě byla jen poziční - ne světlomety. To znamená čiré sklo na obou koncích lokomotivy. Tak jsem to pro zachování reality předělal na petrolejové lampy.
Až na háky je lokomotiva kompletní.
Tady už tedy několik fotek. Děkuji za jakýkoliv komentář, včetně těch
. Razgy

ani si nedokážete představit, jak jsem o německých modelářů dostal vyčiněno za moje " světlomety ". Bohužel jsem nevěděl, že světla na této lokomotivě byla jen poziční - ne světlomety. To znamená čiré sklo na obou koncích lokomotivy. Tak jsem to pro zachování reality předělal na petrolejové lampy.
Až na háky je lokomotiva kompletní.
Tady už tedy několik fotek. Děkuji za jakýkoliv komentář, včetně těch
. Razgy- Blackangel | --
- Name: Michal
Tak toto vyzera velmi zdravo.
Skvela pracicka..
Skvela pracicka..

- martin1807 | 32
- 2K+
- Name: Martin Bilý
vyzera to celkom zaujimavo.. mne sa to velmi paci..
Mala lokomotiva a este k tomu v malej mierke. Velmi pekne spracovane. Z toho jednoducheho modelu si vysekal celkom vela 

"Art without engineering is dreaming. Engineering without art is calculating." Steven K. Roberts
Díky za chválu
už mám i hotové háky. Dneska jsem řízl do vagonu - zatím poštovní. Razgy
ps Fotos později
už mám i hotové háky. Dneska jsem řízl do vagonu - zatím poštovní. Razgyps Fotos později
Hotovóóó,
konečně jsem se dostal k focení. V poslední době mám odpor skoro ke všemu - asi počasí.
Už minulý víkend jsem dolepil háky a tím dokončil model. Začal jsem už i s vagoném, ale potom, co se skroutil jako PETka v ohni tak letěl. Včera jsem ho znovu vytiskl a budu podlepovat. Min 0,5mm karton. Pak se uvidí, možná bude i nějaký drobný tuning ( olištování, rýhovaná podlaha a tak ). Zatím fotky hotový lokotky. Razgy

konečně jsem se dostal k focení. V poslední době mám odpor skoro ke všemu - asi počasí.
Už minulý víkend jsem dolepil háky a tím dokončil model. Začal jsem už i s vagoném, ale potom, co se skroutil jako PETka v ohni tak letěl. Včera jsem ho znovu vytiskl a budu podlepovat. Min 0,5mm karton. Pak se uvidí, možná bude i nějaký drobný tuning ( olištování, rýhovaná podlaha a tak ). Zatím fotky hotový lokotky. Razgy
Zdravim,
Nadherna cista praca, klobuk dole
Nadherna cista praca, klobuk dole