Model jsem vytiskl na laserové tiskarně Brother, papír 160 gr/m2. Podlepy 0,5 a 1,5 mm kartonem. Retuš jsem začal fixou a pokračuji akrylátovou barvou, kterou jsem mezitím koupil. Dá se setřít lihem, což mi vyhovuje. Jinak z kol jsem se pokusil vyřezat vzduch, napustil vteřiňákem, obrousil a namaloval na červeno ( přibližný odstín k modelu ). No a tady už pár snímků: Razgy
TEST UPGRADE FORA
LINK NA VLAKNO TOŤ
LINK NA VLAKNO TOŤ
Pruská T4 /A. Pirling/ 1:38
Pruská T4 /A. Pirling/ 1:38
Ahoj, jak jsem v mém profilu psal, momentálně se snažím dokončit Pruskou tendrovou lokomotivu T4 od A. Pirlinga z německého Kartonmodell fóra. Řizl jsem do ní počátkem ledna a jsem zhruba na 90% stavby. chybí už jen droboť a bude hotovo. Bohužel přednost má práce a rodina.
Model jsem vytiskl na laserové tiskarně Brother, papír 160 gr/m2. Podlepy 0,5 a 1,5 mm kartonem. Retuš jsem začal fixou a pokračuji akrylátovou barvou, kterou jsem mezitím koupil. Dá se setřít lihem, což mi vyhovuje. Jinak z kol jsem se pokusil vyřezat vzduch, napustil vteřiňákem, obrousil a namaloval na červeno ( přibližný odstín k modelu ). No a tady už pár snímků: Razgy

Last edited by RAZGY on 31 Jan 2010 14:46, edited 1 time in total.
Re: Pruská T4 /A. Pirlinga/ 1:??
Celkom pekna praca
Este by to chcelo doplnit do nazvu mierku.
Este by to chcelo doplnit do nazvu mierku."Art without engineering is dreaming. Engineering without art is calculating." Steven K. Roberts
Re: Pruská T4 /A. Pirling/ 1:38
Hotové. Zapomněl jsem. Razgy
Pohoda, stava sa. Toto mas uz takmer hotove, co planujes ako dalsie? Pripojit sa ku paralelke? 

"Art without engineering is dreaming. Engineering without art is calculating." Steven K. Roberts
Jen to ne. Když vydím ty výtvory, tak zůstanu u Pirlinga. Má tam taky BR55 ale rozsah je tak 1/5. Nemám nervy na nýty, matice a podobné titěrnosti. Ale k této T4 určitě přibude několik vagónků. Razgy
vyzera to nadherne.
nity v takejto mierke je veru sialenost. v 25ke sa to este da ale pri mensej mierke uz radsej uzit kvapiek lepidla... tak ako tak aj bez nitov to vyzera krasne.
nity v takejto mierke je veru sialenost. v 25ke sa to este da ale pri mensej mierke uz radsej uzit kvapiek lepidla... tak ako tak aj bez nitov to vyzera krasne.

Rozrobene: 1/32 SHKH Dana; 1.72 DKM Bismarck Turret Bruno
Naposledy dokoncene: 1/48 Mirage IIICZ SAAF;
V priprave: 1/48 He-111H3 a 1/25 SM30+401R
"When the power of love overcomes the love of power, the world will know peace."
Jimi Hendrix
Naposledy dokoncene: 1/48 Mirage IIICZ SAAF;
V priprave: 1/48 He-111H3 a 1/25 SM30+401R
"When the power of love overcomes the love of power, the world will know peace."
Jimi Hendrix
Ahoj, mohl by si nahodit odkaz na stažení tohoto modelu?
v sekci download to nějak nemůžu najít, a jestli to tam je tak se omlouvám
ale i tak to sem prosím tě dej, ať je to tu pohromadě 
v sekci download to nějak nemůžu najít, a jestli to tam je tak se omlouvám
ale i tak to sem prosím tě dej, ať je to tu pohromadě