Myslím to v dobrom. TEST UPGRADE FORA
LINK NA VLAKNO TOŤ
LINK NA VLAKNO TOŤ
yeticek
Re: Moderovanie PaperModelers.sk
Tak to je zlaté. Takýto úsmev som už dávno nemal na tvári.
Myslím to v dobrom.
Myslím to v dobrom.Re: Moderovanie PaperModelers.sk
No tak to som rada, že sa usmievaš ..
Janka
Janka
Last edited by yeticek on 21 Sep 2012 18:42, edited 1 time in total.
Re: Moderovanie PaperModelers.sk
aháááá.... tak to všetko vysvetluje....
Takže až nám Janka vytriezvie, tak už jej bude úplne jansé, že kam má pichnúť ten svoj kanón.... takže si len treba trpezlivo počkať a.... ono to pude... 
Takže až nám Janka vytriezvie, tak už jej bude úplne jansé, že kam má pichnúť ten svoj kanón.... takže si len treba trpezlivo počkať a.... ono to pude... 
[col]%|[/col]
Re: yeticek
Trochu som to presunul, tam kam to patri
Ako vravel jozo, na to delo si najlepsie zalozit vlastne vlakno v bojovej technike. A co sa tyka toho ci si tu jedina, tak odpoved je nie, ak sa nemylim, tak s tebu ste dve
Ako vravel jozo, na to delo si najlepsie zalozit vlastne vlakno v bojovej technike. A co sa tyka toho ci si tu jedina, tak odpoved je nie, ak sa nemylim, tak s tebu ste dve

"Art without engineering is dreaming. Engineering without art is calculating." Steven K. Roberts
tak človek po biede vypotí príspevok a už ma aj presúvajú .. no chalani .. teda "serpens"
ale dobre, len si tu rob poriadok !! tak treba .. no .. idem to delo skúsiť zlepiť, mám to vystrihnuté krásne inak.
Budem Vás informovať. Zatial teda prajem krasnu nedelu .. papa
ale dobre, len si tu rob poriadok !! tak treba .. no .. idem to delo skúsiť zlepiť, mám to vystrihnuté krásne inak.
Budem Vás informovať. Zatial teda prajem krasnu nedelu .. papa
Aj si si to pred tym ako si to vystrihla naryhovala? 

"Art without engineering is dreaming. Engineering without art is calculating." Steven K. Roberts
Serpens však ju nestraš s takými otravami ako ryhovanie, zatiaľ nech lepí tie diely ktoré ryhovať netreba
A mimochodom kto je to tá druhá žena okrem Janky?
A mimochodom kto je to tá druhá žena okrem Janky?

Kamenova dcera alias Shiroi Neko 

CHLAPCI MOJI ZLATÍÍÍ !!!
JA SOM TO ZLEPILA !!!
robila som to celu nedelu !!! ale máááám to !!! a ani raz som nezahrešila !!! :-D

JA SOM TO ZLEPILA !!!
robila som to celu nedelu !!! ale máááám to !!! a ani raz som nezahrešila !!! :-D

a samozrejme, že som si to aj naryhovala .. priebežne pri jednotlivých dieloch ..
aj podlepila, čo bolo treba a dokonca zamaskovala fixkou .. "osičky"
aj podlepila, čo bolo treba a dokonca zamaskovala fixkou .. "osičky"

Last edited by yeticek on 21 Sep 2012 18:44, edited 1 time in total.