TEST UPGRADE FORA
LINK NA VLAKNO TOŤ
LINK NA VLAKNO TOŤ
yeticek
Re: nováčik
Ahoj.
Tak si nás predsa len našla. Myslím, že s tým delom nebude až taký problém. Máš pri sebe Sonyho. Tak veľa úspechov a hlavne trpezlivosti.
Tak si nás predsa len našla. Myslím, že s tým delom nebude až taký problém. Máš pri sebe Sonyho. Tak veľa úspechov a hlavne trpezlivosti.

Momentálne: STAR 12.185 Moja galéria
Re: yeticek
A tak vidim, prvy krok uspesne za sebou.
Tak teda vitaj u nas. Som zvedavy, ci sa dostaneme aj ku kroku dva
Nie, ze ti to nakoniec zlepy sony 
Tak teda vitaj u nas. Som zvedavy, ci sa dostaneme aj ku kroku dva
Nie, ze ti to nakoniec zlepy sony 
"Art without engineering is dreaming. Engineering without art is calculating." Steven K. Roberts
Veru, veru, vitaj u nas
, dufam, ze to delo uspesne zlepis a ze Ta nahovorime na dalsie modely

, dufam, ze to delo uspesne zlepis a ze Ta nahovorime na dalsie modely

Lepim preto, ze ma to bavi, tak ako ma to bavi a to, co sa mi paci.
Normálne je vlastnit (viac) originál(ov).
witaj w kolektiwe
tak ako chalani predomnou spominali, prajem pevne nervy pri patlani ale hlavne vela zabavy, pretoze ako sa hovori - vo tom to je...
P.S. tesim sa na tvoje vytvory
P.S.2 Este casom daku fotecku pripadne image treba doriesit aby to bolo kompletne ;)
tak ako chalani predomnou spominali, prajem pevne nervy pri patlani ale hlavne vela zabavy, pretoze ako sa hovori - vo tom to je...
P.S. tesim sa na tvoje vytvory
P.S.2 Este casom daku fotecku pripadne image treba doriesit aby to bolo kompletne ;)
Rozrobene: 1/32 SHKH Dana; 1.72 DKM Bismarck Turret Bruno
Naposledy dokoncene: 1/48 Mirage IIICZ SAAF;
V priprave: 1/48 He-111H3 a 1/25 SM30+401R
"When the power of love overcomes the love of power, the world will know peace."
Jimi Hendrix
Naposledy dokoncene: 1/48 Mirage IIICZ SAAF;
V priprave: 1/48 He-111H3 a 1/25 SM30+401R
"When the power of love overcomes the love of power, the world will know peace."
Jimi Hendrix
V najhorsom spracujeme niektoru z tych Sonyho fotiek 

Lepim preto, ze ma to bavi, tak ako ma to bavi a to, co sa mi paci.
Vítam ťa na fóre.
Hlavne nestratiť chuť do lepenia
Hlavne nestratiť chuť do lepeniaRe: Moderovanie PaperModelers.sk
AHOJTE !
Keď si kúpim v elektre nejaký ten nový tovar, najskôr všetko pošťukám a keď to zablokujem a neviem ako ďalej,
vtedy vytiahnem návod. Chlapi - neverím, že vy to robíte inak.
ALE ! týmto chcem povedať, že som si prečítala podmienky Vášho fóra predtým, ako tu budem písať vulgarizmy (aby to mládež nečítala), rozoberať svoj citový život (na to je určená súkromná pošta), a vyvarujem sa aj tým ostatným veciam, ktorým som sa snažila pochopiť.
A vobec neviem, v akom množstve slov môžem obsiahnuť svoj príspevok, takže ..
moje delo je už vystrihnuté - používala som nožničky !!! Jožkin - je to super !!! a trvalo mi to asi 2 a pol hodiny.
Ale zatiaľ to hodnotím veľmi nadpriemerne pozitívne.
Zatiaľ toľko - Janka
PS: som tu jediná žena?
Keď si kúpim v elektre nejaký ten nový tovar, najskôr všetko pošťukám a keď to zablokujem a neviem ako ďalej,
vtedy vytiahnem návod. Chlapi - neverím, že vy to robíte inak.
ALE ! týmto chcem povedať, že som si prečítala podmienky Vášho fóra predtým, ako tu budem písať vulgarizmy (aby to mládež nečítala), rozoberať svoj citový život (na to je určená súkromná pošta), a vyvarujem sa aj tým ostatným veciam, ktorým som sa snažila pochopiť.
A vobec neviem, v akom množstve slov môžem obsiahnuť svoj príspevok, takže ..
moje delo je už vystrihnuté - používala som nožničky !!! Jožkin - je to super !!! a trvalo mi to asi 2 a pol hodiny.
Ale zatiaľ to hodnotím veľmi nadpriemerne pozitívne.
Zatiaľ toľko - Janka
PS: som tu jediná žena?
Re: Moderovanie PaperModelers.sk
tu sú aj nejaké podmienky fóra? uáááu.... kde? .... no nič.... k svojmu delu Janka si založ normálne vlákno vo vojenskej technike, slohovej práci okolo fotiek niesu kladené žiadne mezde, takže nemusíš písať formou sms. No a ak by si to náhodou v príspeku nejako prehnala, tak moderátor vojenskej techniky by si ťa pozval na koberec a dôkladne by s tebou danú problematiku rozanalizoval*... 
( * -áno, to á je tam skútočne správne bez dĺžňa... )

( * -áno, to á je tam skútočne správne bez dĺžňa... )
[col]%|[/col]
Re: Moderovanie PaperModelers.sk
Este sa musím vela ucit .. vela ucit ..
Last edited by yeticek on 21 Sep 2012 18:42, edited 1 time in total.