TEST UPGRADE FORA
LINK NA VLAKNO TOŤ
LINK NA VLAKNO TOŤ
Mercedes - Benz L 3000 /MODELIK/ 1:25
Moderator: Oliver
Re: Mercedes - Benz L 3000 /MODELIK/ 1:25
halo
gratulujem k dokonceniu a ticho skripem zubami
gratulujem k dokonceniu a ticho skripem zubami
T.E.R.E.N.K.O.Z.A. : Těžkotonážní Efektivní Rychlý Elektronický Náhodně Kráčející Obrovský Zabíjecí Automat
- iconmaster | 37
- Last man standing
- Name: Peter Jankovič
Pripajam sa ku gratulantom, odviedol si kvalitnu a velmi peknu robotu!
Ak dovolis jedno fakticku od uplneho amatera-patinovaca ohladom patiny: na niektorych miestach mi to pride byt prilis "presne" a rovnomerne zaprasene. Nabuduce skus okrem zaprasenia naznacit aj nejake stekance alebo drobne poskodenia povrchov, ktore rozbiju tu jednoliatost. Inac pecka, a tie detaily
Ak dovolis jedno fakticku od uplneho amatera-patinovaca ohladom patiny: na niektorych miestach mi to pride byt prilis "presne" a rovnomerne zaprasene. Nabuduce skus okrem zaprasenia naznacit aj nejake stekance alebo drobne poskodenia povrchov, ktore rozbiju tu jednoliatost. Inac pecka, a tie detaily
Ďakujem za pozitívne ohlasy
Iconmaster - to veru z patiny sa mám toho veľa čo učiť, aj keď blato, hrdza a všetko dokopy nieje moc pre mňa, ale snáď aspoň to zaprášenie a veci okolo toho ako si spomínal dotiahnem k lepšiemu levelu, aby to nebolo jednoliate.
Mimapnd - trocha "usedená" sedačka by nebola na zahodenie, sám som si to uvedomil, ale už sa mi nič nechcelo prerábať, tak nabudúce
Dejv - Krupp už veru má svoj vek a bol to v poradí 2. model v 1:25, ktorý som lepil. Rád by som ho zlepil znova, nakoľko je veľmi dobre a presne spracovaný a ohľadom detailov tam treba upravovať len máločo
Iconmaster - to veru z patiny sa mám toho veľa čo učiť, aj keď blato, hrdza a všetko dokopy nieje moc pre mňa, ale snáď aspoň to zaprášenie a veci okolo toho ako si spomínal dotiahnem k lepšiemu levelu, aby to nebolo jednoliate.
Mimapnd - trocha "usedená" sedačka by nebola na zahodenie, sám som si to uvedomil, ale už sa mi nič nechcelo prerábať, tak nabudúce
Dejv - Krupp už veru má svoj vek a bol to v poradí 2. model v 1:25, ktorý som lepil. Rád by som ho zlepil znova, nakoľko je veľmi dobre a presne spracovaný a ohľadom detailov tam treba upravovať len máločo
Last edited by Paly on 22 Jan 2014 23:33, edited 1 time in total.
Live hard, ride easy.
Ej počuj ty koleso
toto mi nejak ušlo, ale parádnô to máš
blahoželám k dokončeniu 
Aj tebe ďakujem
Na tomto modeli ma priťahovalo práve to, že sa tak často zlepený nevyskytuje. Aj keď je z roku 2003, dá sa z neho vykresať niečo, čo človeka určite poteší
Ale som smutný z toho, ako to s vydavateľstvom Modelik vyzerá, že z bojovky už nevyšlo veľmi dlho nič, po autorovi W. Rychardovi sa zľahla zem (autor všetkých mojich modelov) a celkovo to už bude s nimi asi len horšie
Na tomto modeli ma priťahovalo práve to, že sa tak často zlepený nevyskytuje. Aj keď je z roku 2003, dá sa z neho vykresať niečo, čo človeka určite poteší
Ale som smutný z toho, ako to s vydavateľstvom Modelik vyzerá, že z bojovky už nevyšlo veľmi dlho nič, po autorovi W. Rychardovi sa zľahla zem (autor všetkých mojich modelov) a celkovo to už bude s nimi asi len horšie
Live hard, ride easy.
Nádherný model. Niet čo dodať. Gratulujem k úspešnému a veľmi pôsobivému prevedeniu.
Jano
Jano
Lepenia sa nebojte, na počet dielov nehľaďťe
To mám za to, že do bojoviek moc často nechodím.
Ale našiel som ,niekto bonzol, že sa tu nachádzajú velice zaujímavé fotky....
Veľmi pekný model, a tie kecy okolo toho sa mi tiež páčia, super.
Ale našiel som ,niekto bonzol, že sa tu nachádzajú velice zaujímavé fotky....
Veľmi pekný model, a tie kecy okolo toho sa mi tiež páčia, super.
V prvom rade blahozelam k dokonceniu modelu, je to velmi pekny kusok a tesim sa,ako si ho vyobzeram;-)Pali,ty si riadny talent,okrem modelarciny aj skvelo malujes, takze ked tak nad tym rozmyslam,mozno by si to mohol casom sklbit a skusit navrhnut nejaky svoj model,hm?:-)
Co sa tyka sutaze,tipujem 198,2g:-)
Ps: za chybajuce dlzne a makcene sa ospravedlnujem,ani po roku si nejdem zvyknut na klavesnicu na dotykaci;-)
Co sa tyka sutaze,tipujem 198,2g:-)
Ps: za chybajuce dlzne a makcene sa ospravedlnujem,ani po roku si nejdem zvyknut na klavesnicu na dotykaci;-)