TEST UPGRADE FORA
LINK NA VLAKNO TOŤ

Stretko ZA

Mars20 | 39
Name: Jakub

Re: Stretko ZA

Postby Mars20 » 07 Dec 2015 21:47

Za mňa budúci týždeň by bol fantastičný, tento už nie je v mojich možnostiach.

serpens | 42
a.k.a. hado
Name: Miro

Postby serpens » 07 Dec 2015 22:07

Ja v stredu nemozem.
"Art without engineering is dreaming. Engineering without art is calculating." Steven K. Roberts

vrso | 37
Name: Michal Vršanský

Postby vrso » 07 Dec 2015 23:46

wau, od 1. sa na to všetci vysrali s prepáčením, halóóó ľudia

serpens | 42
a.k.a. hado

Postby serpens » 08 Dec 2015 00:03

No koniec roka sa blizi a volneho casu minimum. U mna mam volny mozno piatok aj to len tak na 75%. Minuly rok sa nam predvianocne stretko podarilo tusim az 23ho, ked uz mali vsetci dovolenky...
"Art without engineering is dreaming. Engineering without art is calculating." Steven K. Roberts

Sekerka | 51

Postby Sekerka » 08 Dec 2015 09:06

Slovami majora Terazkyho "som z toho voľajáky zmätený!" Takže v piatok by to šlo aj vrsovi a možno aj serpensovi, ale marsovi20 nie, a iný sa neozvali (aspoň nie konkrétne). Budúci týždeň by to šlo marsovi, ale v stredu nemôže zas vrso. Za mňa by som bol radšej tento týždeň, lebo budúci už to bude len možno, a aj to len na chvíľku. V tejto súvislosti ma napadá, ako je možné že plastikáči sa stretávajú každý štvrtok... :-( Nechcem tým nikoho uraziť, ani na nič nenarážam. Len oni majú štvrtok a kto príde tam je a kto nepríde tam nie je. Keby sme aj my tak spravili? Aspoň 2 x do mesiaca? Pevný termín známy všetkým dopredu, a kto chce a môže príde, kto nechce ... ten vlastne nemôže... :scorn:

serpens | 42
a.k.a. hado

Postby serpens » 08 Dec 2015 09:10

Nie som proti, ale dal by som to tak raz, max. dva krat do mesiaca, ale pevny datum je fayn...

sako1 | 48

Postby sako1 » 08 Dec 2015 09:28

Ja to chlapi tento rok už asi nedám, akosi sa toho veľa nakopilo.
m.

Marmat | 38
Name: Martin

Postby Marmat » 08 Dec 2015 11:45

Pevné termíny sú síce dobrý nápad, nepáči sa mi ale ich nízka frekvencia (podľa Serpensa 1 alebo 2x do mesiaca), skôr som za to, aby sa to dalo na každý týždeň. Dôvod? Keď som pracoval v Martine, tak som pracovisko mohol opustiť kedykoľvek po 14:30 h., tz. mohol som sa zúčastniť ktoréhokoľvek stretka, čo sa zorganizovalo, keďže do 17 h. som stíhal nielenže do Žiliny prísť, ale aj vybaviť všetko, čo som potreboval. Teraz, keď pracujem v Čadci, budem musieť od nového roka častokrát byť v práci aj po dobe odchodu, t.j. po 15:30 h a na to prípadné stretko už proste nebudem stíhať prísť. Preto sa obávam toho, že napr. z 12 termínov, ktoré sa do roka vytýčia, nebudem môcť prísť ani na jeden, tz. celý rok bez môjho obľúbeného stretka. :-(
Ak by takáto možnosť nevyhovovala každému, tak som za to, aby sa to nechalo tak, ako to je, tz. pred každým stretnutím sa vopred dohadovať. Je to síce pracný spôsob, ale aspoň máme predstavu, kto kedy môže a kto nie.

P.S. Ja ešte tento mesiac môžem viac-menej každý deň. Najviac mi ale vyhovujú piatky.

Sekerka | 51

Postby Sekerka » 08 Dec 2015 13:53

Ja som to nemyslel tak že odteraz všetci povinne v stredu v Tratorii! Mne len dosť vadia tieto dohadovačky. Nikdy si neviem naplánovať týždeň lebo raz nemôže ten inokedy onen, až sa zase spaprčíme a vlčinčiari si dajú krídelká a Vŕšky a bude ... Ja som rád keď je nás veľa, viac vecí sa dozviem, ale stále mám dojem že na niekoho čakáme. Keby bolo aspoň tvrdé jadro, ktoré sa "zrazí" vždy v párny (alebo nepárny to je jedno) týždeň niekde, ostatný ktorý môžu a chcú sa pridajú. A bez problémov sa raz do mesiaca zrazím aj v CA. Ak marmat zoženie viacerých pravo- aj ľavobrežných kysučanov bude to paráda!

serpens | 42
a.k.a. hado

Postby serpens » 08 Dec 2015 14:13

Kludne to moze byt aj kazdy tyzden, nie som proti, dokonca to bude jednoduchsie na zapamatanie... Mozno by sa dalo aj s plastakmi dohodnut, lebo nas je malo, nikdy nas nebolo viac ako 7 na stretku, pokial to nebolo extremne urgovane...

Return to “Stretká // Meetings”