Tak som rozmyslal, ci by sme nejake mini stretko v Ziline nezorganizovali. Len neviem, kolko ludi na fore je zo Ziliny alebo okolia.
Ja viem len o jozkinovy. Niekto dalsi?
TEST UPGRADE FORA
LINK NA VLAKNO TOŤ
LINK NA VLAKNO TOŤ
Stretko ZA
Stretko ZA
"Art without engineering is dreaming. Engineering without art is calculating." Steven K. Roberts
Re: Zilincania
Poslusne hlasim, tiez som z "pobrezia Slotoviny"
(teda byvaleho)
(teda byvaleho)Rozrobene: 1/32 SHKH Dana; 1.72 DKM Bismarck Turret Bruno
Naposledy dokoncene: 1/48 Mirage IIICZ SAAF;
V priprave: 1/48 He-111H3 a 1/25 SM30+401R
"When the power of love overcomes the love of power, the world will know peace."
Jimi Hendrix
"When the power of love overcomes the love of power, the world will know peace."
Jimi Hendrix
Super, takze zatial traja. Este niekto dalsi?
"Art without engineering is dreaming. Engineering without art is calculating." Steven K. Roberts
- juraj_ziacik | 43
- Name: Gergej
No šak ježiši krisce.....som z Martina, hneď sa hlásim do poradovníka na stretnutie so vzorkami modelov na ktorých robíme..... 

Hey Hou, Let´s Go!
no priniest dake prace by nebolo na skodu, nech mozeme porovnavat 
Takze stav je +1 najde sa este niekto? Pomaly sa pytam, ze aky den by vam to vyhovovalo?

Takze stav je +1 najde sa este niekto? Pomaly sa pytam, ze aky den by vam to vyhovovalo?
- juraj_ziacik | 43
- Name: Gergej
No vikendy u mna su uzkoporfilovy tovar
Ale ak sa bude rysovat nejaky volnejsi, tak mozem dat avizo. Zatial by som to skor videl na piatok, alebo stred tyzdna (v tedy je aj v podnikoch kludnejsie a ludia toko nezazeraju:) )
Ale ak sa bude rysovat nejaky volnejsi, tak mozem dat avizo. Zatial by som to skor videl na piatok, alebo stred tyzdna (v tedy je aj v podnikoch kludnejsie a ludia toko nezazeraju:) )"Art without engineering is dreaming. Engineering without art is calculating." Steven K. Roberts
Ja mam zatial volne vikendy a suhlasim aj s piatkami a stredami, skratka predbezne mam plany iba na stvrtky... 

Lepim preto, ze ma to bavi, tak ako ma to bavi a to, co sa mi paci.
Normálne je vlastnit (viac) originál(ov).
Normálne je vlastnit (viac) originál(ov).
nuz co sa tyka mna tak ja by som teoreticky nemal mat problem kedy kolvek. avsak zalezi to dost od situacie v praci. ale isto by som to vedel zariadit.
Rozrobene: 1/32 SHKH Dana; 1.72 DKM Bismarck Turret Bruno
Jimi Hendrix
Jimi Hendrix
Tak s Jurom sme sa prebezne dohodli na beta teste zilinskeho stretnutia 
Termin sme dali na stvrtok (11.09.2008) o 18:00. Pick-up point je autobusova stanica!
Ak by sa chcel niekto pridat a skvalitnit tak beta test, dajte vediet

Termin sme dali na stvrtok (11.09.2008) o 18:00. Pick-up point je autobusova stanica!
Ak by sa chcel niekto pridat a skvalitnit tak beta test, dajte vediet