Ďakujem za pozornosť
TEST UPGRADE FORA
LINK NA VLAKNO TOŤ
LINK NA VLAKNO TOŤ
Tatra 815 AGRO /Patero/ 1:25 - by petopato
Moderator: iconmaster
Re: Tatra 815 AGRO /Patero/ 1:25 - by petopato
Gratulujem,ako celok zasa vyborne,aj foto sa mi pacia dokonca aj ta modrasa metaliza...
- iconmaster | 37
- Last man standing
- Name: Peter Jankovič
Výrobnú linku Tatroviek v Šahách nezastaví nejaký vírus.. Toto je iné tempo kámo! Ak dobre rátam, toto je tvoj 4. dokončený model v tomto roku a 3. nákladiak
Gratulujem k dokončeniu! Výsledok je parádny a to aj napriek tomu, že je to poriadny hybrid od štyroch autorov plus tvoje prerábky. Celkom dobre tomu sedí aj tá modrá metalíza a vidím, že aj vodolepky zafungovali.
A zvláštna pochvala za - už tradične - super štýlové fotky
V pozadí kravičky makajú o 106, aby bolo čo naložiť 
Gratulujem k dokončeniu! Výsledok je parádny a to aj napriek tomu, že je to poriadny hybrid od štyroch autorov plus tvoje prerábky. Celkom dobre tomu sedí aj tá modrá metalíza a vidím, že aj vodolepky zafungovali.
A zvláštna pochvala za - už tradične - super štýlové fotky
gratulujem k dokončeniu super robota 
- martin1807 | 31
- 2K+
- Name: Martin Bilý
Gratulujem k dokončeniu.
Ako som už spomínal tá modrá tomu svedčí.
Zdá sa mi to iba alebo máš trochu rozkľaknutú prednú nápravu? Alebo to bol zámer?
Čo bude ďalšie?
Čo bude ďalšie?
Vďaka, nezdá sa ti, musel som natočiť kolesá a zafixovať ich, lebo je náprav trochu vpredu a pri sklápaní kabíny sa schodíky zachytávali o koleso. Problém je v tom, že ked som koleso vytočil, tak sa zároven aj vyklopilo, takže je to spôsobené geometriou otáčania. Aj som si povedal, že by som mal koleso dať dole a prispôsobiť poloos, ale ako sa poznám, už to asi neurobím. 
Aj napriek tej prednej náprave sa na túto Agrovku dá pozerať. Pekný model, a ešte krajšie foto. Daľšie foto mesiaca?
Keď si už takto rozbehnutý čo bude daľší model?
Keď si už takto rozbehnutý čo bude daľší model?
- Štefan Húska | 44
- 2K+
- Name: Štefan Húska
Dobre ty, zase krásny model

Keď je model hotový, môžete ho postúpať :#)
Musím lepiť kým mám slinu
Musím lepiť kým mám slinu
Vďaka,čo sa fotky mesiaca, myslím, že by som tento mesiac ako aktuálny "laureát" nemal byť hodnotený, aby mohli byť motivovaní aj iní modelári...trebárs vasik a jeho "pokrčený" tigerDaľšie foto mesiaca?![]()
![]()
![]()
![]()
Počkaj, keď ten priemerný modelár dokončí tú otrasnú predlohu od obstojného vydavateľa!