ešte jeden "kozmetický" postreh : tlačidlo "tipy a triky" nemá aktívny stred, len po okrajoch
http://www.akgraphicstudio.eu/tlacidlo.avi
TEST UPGRADE FORA
LINK NA VLAKNO TOŤ
LINK NA VLAKNO TOŤ
Fórum - Update fóra - phpBB3.1.x
Moderator: Fito
Re: Update fora - phpBB3.1.x
Armin is the best
bolo by mozne do horneho riadku pisania prispevku kde su tlacitka na velkost pisma ,farbu ,pridat tlacitko na pridanie videa z you tube ktore by sa potom spustilo a pozeralo priamo tu?
asi takto:
http://www.mujtank.tym.cz/viewtopic.php ... 988#p29988
asi takto:
http://www.mujtank.tym.cz/viewtopic.php ... 988#p29988
musís byť na hlavnom menu a potom hore ako sú tie kocky tak klikneš na "fórum" a tam máš možnosť "označiť všetky fóra ako prečítané"..a keď prídeš na stránku a chceš zobraziť len nové príspevky tak tam nájdeš "nové príspevky"..Mě tu chybí možnost (tlačítko) označit příspěvky jako přečtené. Pokud tu někde je, můžete mě nasměrovat? díky.
Ďalší postreh:
vedľa domčeka nad témou ako je : Obsah portálu / Informácie a oznamy / Novinky a oznamy , keď sa chcem vrátiť o tému vyššie , nejde to, viem kliknúť len na Obsah portálu
a tak isto v každej sekcii
vedľa domčeka nad témou ako je : Obsah portálu / Informácie a oznamy / Novinky a oznamy , keď sa chcem vrátiť o tému vyššie , nejde to, viem kliknúť len na Obsah portálu
a tak isto v každej sekcii
Armin is the best
Matej - nemusis byt na hlavnom menu. Z halvneho menu mozes oznacit cele forum ako precitane, ked si vsak v nejakej kategorii, tak mozes oznacit ako precitanu len tu. Ak si uz v konkretnom vlakne, tam to uz nie je.
Atlon - dik, to som zvrtal ja ked som presuval search do stvorca "forum", uz by to malo opat fungovat. Co sa tyka Tipy and triky o tom vieme, len to zatial neviem fixnut (ale aj to bude), nieco som u nasiel.
Roman - youtube tag na embeded videa sa da spravit, ale co tam chcete davat? jeden tu je koli tipom a trikom tam su embeded videa, ale toto nie je forum o videach, takze toto nema moc prioritu u mna.
Atlon - dik, to som zvrtal ja ked som presuval search do stvorca "forum", uz by to malo opat fungovat. Co sa tyka Tipy and triky o tom vieme, len to zatial neviem fixnut (ale aj to bude), nieco som u nasiel.
Roman - youtube tag na embeded videa sa da spravit, ale co tam chcete davat? jeden tu je koli tipom a trikom tam su embeded videa, ale toto nie je forum o videach, takze toto nema moc prioritu u mna.
"Art without engineering is dreaming. Engineering without art is calculating." Steven K. Roberts
aha díki za upresnenie..Matej - nemusis byt na hlavnom menu. Z halvneho menu mozes oznacit cele forum ako precitane, ked si vsak v nejakej kategorii, tak mozes oznacit ako precitanu len tu. Ak si uz v konkretnom vlakne, tam to uz nie je.
- Štefan Húska | 44
- 2K+
- Name: Štefan Húska
No mne to akosi nefunguje na mobilnej verzii. Bol som v architektúre, dal som označiť ako prečítané lebo sa mi nechcelo čítať, išiel som na hlavnú stránku a stále bola tmavomodrá, dokonca som nakukol späť či niekto niečo nepridal ale tam svietily všetky podtémy ako aj prv 
Keď je model hotový, môžete ho postúpať :#)
Musím lepiť kým mám slinu
Musím lepiť kým mám slinu
Architektur ma aj subforum, takze ked si to dal v Architekture tak ti zmazalo len tu, nie subforum.
"Art without engineering is dreaming. Engineering without art is calculating." Steven K. Roberts
Tak urpavil som zobrazovanie obrazkov. Nastavil som pismo na take, ako bolo v predchadzajucom onom (mne pride krpate, ale tak je to ako bolo). Este to trochu budem kazit. Momentalne to najviac kazia podpisy na vysku dlhsie ako samotny prispevok 
No neviem, to pismo sa mi zda teraz primale, predtym bolo akurat..