TEST UPGRADE FORA
LINK NA VLAKNO TOŤ
LINK NA VLAKNO TOŤ
Stretko ZA
Re: Stretko ZA
mne nechutilo nikdy
no teoreticky by som mohol budúcu stredu
Ok, zatiaľ sme dvaja. A čo ostatní? Dajte vedieť.
Tak keď hecuješ, tak 6. 7. 2018 o 17:00 kúsok šťastia. Zatiaľ ja, &rey, vrso. Čo ty na to? Há!?!Ok, zatiaľ sme dvaja. A čo ostatní? Dajte vedieť.
Tak so serpensom sme piati ak dojde
nechcem vám brať ilúzie, ale vtedy je akurát HvezdáreňTak keď hecuješ, tak 6. 7. 2018 o 17:00 kúsok šťastia. Zatiaľ ja, &rey, vrso. Čo ty na to? Há!?!Ok, zatiaľ sme dvaja. A čo ostatní? Dajte vedieť.
žasnem, už sa ničomu nedivím, len tíško žasnem (som zrelý na antidepresíva)
[b]na mierku sa nestažuje, mierka sa mení[/b] a radšej napchám prachy do modelov pod postel, ako potom niekomu na aukre do krku
[align=right][url=http://www.papermodelers.sk/viewtopic.php?f=15&t=3725&p=70971#p70971]pár pomôcok[/url][/align]
Júúúj, som sa "omýleu"!!! Mea culpa! Mea culpa! Mea maxima culpa!!! ja som myslel zajtra!nechcem vám brať ilúzie, ale vtedy je akurát HvezdáreňTak keď hecuješ, tak 6. 7. 2018 o 17:00 kúsok šťastia. Zatiaľ ja, &rey, vrso. Čo ty na to? Há!?!
takže po dlhšej letnej prestávke sa bude budúcu stredu, tj. 17.10.2018 konať stretko papierových modelárov zo Žiliny a okolia o 17 hodine na obvyklom mieste v reštaurácii Trattoria, všetci sú vítaní
Chlapi, nedáme predvianočné stretko? Zajtra už asi nestíhame, tak navrhujem budúcu stredu, 19. decembra v tradičnom čase o 17:00 na tradičnom mieste v Trattorii.
Môže byť?
Môže byť?
ja buducu stredu nemozem, ostatne dni buduci tyzden ok, ale asi bude vsade plno
No čo chlapi, dáme pred Žilinskou súťažou ešte stretko? Lebo potom sa uvidíme asi až na súťaži.