Ja tam budem cca. 17,30 (o piatej ešte len končím), za zmeškanie akademickej polhodinky sa vopred ospravedlňujem
A takto. Ďakovať budete až sa uvidíme, pozvanie stále platí, a možno prinesiem aj nejaké pozdravy z východu
Vidíme sa! Trimce še
...po 20 rokoch naspäť v papieri, hlavne hasiči :)...ale niečo som už aj porobil, aha TU
Hrdý na tento multiprojekt Tatry 148 CAS-32 a aktuálne frčím na tomto technikovi plus kopa minimodelov, veď čekni tú galérku
Ďakujem za super stretnutie a tých, čo si zaplatili pivo skôr ako som to stihol ja, pozývam nabudúce ešte raz! A donesiem aj to prekvapko z východu čo som zabudol doma
trimce še
...po 20 rokoch naspäť v papieri, hlavne hasiči :)...ale niečo som už aj porobil, aha TU
Hrdý na tento multiprojekt Tatry 148 CAS-32 a aktuálne frčím na tomto technikovi plus kopa minimodelov, veď čekni tú galérku