TEST UPGRADE FORA
LINK NA VLAKNO TOŤ
LINK NA VLAKNO TOŤ
Stretko ZA
Re: Stretko ZA
"Art without engineering is dreaming. Engineering without art is calculating." Steven K. Roberts
Ďakujem za stretko, bolo to celkom príjemné vidieť aj iné tváre.
Síce Blaváci vyhrávajú na čašnícky 2:0, ale Žilinčania na stretko pripravili 8 živých fujaristov, a to bolo pekné prekvapenie, ďakujem.
Síce Blaváci vyhrávajú na čašnícky 2:0, ale Žilinčania na stretko pripravili 8 živých fujaristov, a to bolo pekné prekvapenie, ďakujem.
Vymysleli sme po súťaži stretko, bude budúcu stredu 3.7. o 17 v Blackdog na Mariánskom námestí v Žiline. Všetkých radi privítame.
žeby som prišiel na tatarak?
"Art without engineering is dreaming. Engineering without art is calculating." Steven K. Roberts
- developer10 | 41
- Name: Peter
Čauko, nedáte na stredu prednitrové stretko?
Pridal by som sa 
...po 20 rokoch naspäť v papieri, hlavne hasiči :) ...ale niečo som už aj porobil, aha TU
Hrdý na tento multiprojekt Tatry 148 CAS-32 a aktuálne frčím na tomto technikovi plus kopa minimodelov, veď čekni tú galérku
Hrdý na tento multiprojekt Tatry 148 CAS-32 a aktuálne frčím na tomto technikovi plus kopa minimodelov, veď čekni tú galérku
Teraz som to nasiel...
Za tento mesiac (október) som chalanom navrhol dva termíny na stretnutie. Žiaľ ani jeden sa neujal, lebo vždy sa našiel nejaký dôvod, prečo nie. Ja by som sa rád stretol a pokecal o čomkoľvek.
Tiež už by som bol za stretko, ale teraz pred dušičkami to bude asi horšie s časom. Možno potom na začiatku novembra.
som za cim neskor tym tazsie to bude s rezervaciou uz zacnu kapustnice...
Na známosť sa dáva, že zajtra t.j. 18. 12. 2024 sa v kráľovskom meste Žilina vianočné stretko uskutočni. V reštaurácii Black dog na Mariánskom námestí o 17 hodine všetci ste vítaní.