TEST UPGRADE FORA
LINK NA VLAKNO TOŤ
LINK NA VLAKNO TOŤ
Terminator - Endoskeleton hand /Spendlik/ 1:1
Moderator: WanRayen
Re: Terminator - Endoskeleton hand /Ing.Špendlik/ 1:1
Jaj ked myslis takto tak to hej, to nie su kabliky to su tiahla, ktore nahradzaju slachy, lebo svaly na pohyb prstvo su v predlakti. Inak tu je ta scena. Ja som myslel, ze dake elektricke kabliky tam chces...
"Art without engineering is dreaming. Engineering without art is calculating." Steven K. Roberts
Pracka je komplet :!:
Ted pracuju na stojánku a jelikož Ing.Špendlik už na tomto projeku udělal hodně práce tak sem se do něj pustil sám
SketchUP je jednoduchý program nastřelil jsem 3 typy

a nakonec vybral tento ...

Nevylučuju že bude ve final. šmikajdě i ten kulatý volitelně :?:
Stojan bude v bílé jako celá ruka ... ale díky jednomu šikovnému grafikovi i v barevné podobě :!:
Já mám bilou variantu kterou budu barvit ručně ... jelikož je ruka celkem veká mohla by se na stojanu převažovat snad ty dvě velké matice budou stačit aby tomu tak nebylo :lol:

Celá horní část podstavce je vyplněna polystyrénem.. problém nastal jak ji ke stojanu upevnit .Jedna varinata je vidět na horní fotce ale ve finále se mě to moc nelíbilo tak jsem přešel k variantě dvě a to vyrobit další část ruky konkrétně vnitřky pístu ketré by vedly od lokte k rameni a ty zapustím přímo do stojanu a s rukou spojím čepy .

Asi tak ...

nabarveno ... pokračováni co nevidět snad už finále :lol:
Ted pracuju na stojánku a jelikož Ing.Špendlik už na tomto projeku udělal hodně práce tak sem se do něj pustil sám
SketchUP je jednoduchý program nastřelil jsem 3 typy

a nakonec vybral tento ...

Nevylučuju že bude ve final. šmikajdě i ten kulatý volitelně :?:
Stojan bude v bílé jako celá ruka ... ale díky jednomu šikovnému grafikovi i v barevné podobě :!:
Já mám bilou variantu kterou budu barvit ručně ... jelikož je ruka celkem veká mohla by se na stojanu převažovat snad ty dvě velké matice budou stačit aby tomu tak nebylo :lol:

Celá horní část podstavce je vyplněna polystyrénem.. problém nastal jak ji ke stojanu upevnit .Jedna varinata je vidět na horní fotce ale ve finále se mě to moc nelíbilo tak jsem přešel k variantě dvě a to vyrobit další část ruky konkrétně vnitřky pístu ketré by vedly od lokte k rameni a ty zapustím přímo do stojanu a s rukou spojím čepy .

Asi tak ...

nabarveno ... pokračováni co nevidět snad už finále :lol:
Možná je to trochu OT ale model beru poprvé na výstavu do Brna ....

http://papirovemodelarstvi.cz/forum/vie ... php?t=6511

http://papirovemodelarstvi.cz/forum/vie ... php?t=6511

Az tak ot to nie je, len si to mohol dat radsej do Akcii a Vystav 

"Art without engineering is dreaming. Engineering without art is calculating." Steven K. Roberts
Tak jsem se dostal až na samý závěr stavby

Ještě stojan a obálka ...

A taky už jsem zabalil snad transport do Brna přežije

Ke stažení bude po akci ALIENS PAPERCRAFT CUP 2010 která je součástí PAPÍROVÉHO KRÁLOVSTVÍ BRNO (19-20.2) ..kde bude jeden kousek darován jednomu soutěžícímu v Aliens poháru kterého vybere moje maličkost a ing.špendlik .. stylem líbí-nelíbí
Takže kdo mám zájem doneste nějaký model třeba to budete Vy 

Ještě stojan a obálka ...

A taky už jsem zabalil snad transport do Brna přežije

Ke stažení bude po akci ALIENS PAPERCRAFT CUP 2010 která je součástí PAPÍROVÉHO KRÁLOVSTVÍ BRNO (19-20.2) ..kde bude jeden kousek darován jednomu soutěžícímu v Aliens poháru kterého vybere moje maličkost a ing.špendlik .. stylem líbí-nelíbí
Takže kdo mám zájem doneste nějaký model třeba to budete Vy 
nádhera, jeden kamoš sa ma po zhliadnutí fotiek nesmelo spýtal, to je akože z papiera? 

žasnem, už sa ničomu nedivím, len tíško žasnem (som zrelý na antidepresíva)
[b]na mierku sa nestažuje, mierka sa mení[/b] a radšej napchám prachy do modelov pod postel, ako potom niekomu na aukre do krku
[align=right][url=http://www.papermodelers.sk/viewtopic.php?f=15&t=3725&p=70971#p70971]pár pomôcok[/url][/align]
Velmi sa ti to vydarilo aj povrchovka, dosiahnut kovovy vzhlad byva dost problem, vypada to luxusne 

- Ing. Spendlik | 44
- Name: Tomáš
FÍNÁLE.................
NÁVOD------ MODEL------ STOJAN----- https://www.dropbox.com/sh/r9xbbcwsggyc7j6/6YY8oYvk16 ----

NÁVOD------ MODEL------ STOJAN----- https://www.dropbox.com/sh/r9xbbcwsggyc7j6/6YY8oYvk16 ----

Last edited by tata on 13 Jan 2013 19:27, edited 1 time in total.
luxusna praca. 

Rozrobene: 1/32 SHKH Dana; 1.72 DKM Bismarck Turret Bruno
Naposledy dokoncene: 1/48 Mirage IIICZ SAAF;
V priprave: 1/48 He-111H3 a 1/25 SM30+401R
"When the power of love overcomes the love of power, the world will know peace."
Jimi Hendrix
Naposledy dokoncene: 1/48 Mirage IIICZ SAAF;
V priprave: 1/48 He-111H3 a 1/25 SM30+401R
"When the power of love overcomes the love of power, the world will know peace."
Jimi Hendrix