TEST UPGRADE FORA
LINK NA VLAKNO TOŤ
LINK NA VLAKNO TOŤ
Motorový vozeň 850.006-8 /Jurro754/ 1:25
Re: Motorový vozeň 850.006-8 /Jurro754/ 1:25
No vidis, hned je to lepsie, aspon viem s kym sa bavim a pozeram ze byvas kusok odtial kde ja pracujem (DNV)
"Art without engineering is dreaming. Engineering without art is calculating." Steven K. Roberts
aale
to je ale náhodička
ale tak aj škola to čiastočne brzdí a zaberá čas, potom aj lenivosť a kadejaké iné veci..iste poznáš ten pocit keď sa Ti ani bohovi nechce robiť a iba tak sedíš a pozeráš či už na hotové alebo rozpracované modely, rozmýšlaš a nič nerobíš
ale tak aj škola to čiastočne brzdí a zaberá čas, potom aj lenivosť a kadejaké iné veci..iste poznáš ten pocit keď sa Ti ani bohovi nechce robiť a iba tak sedíš a pozeráš či už na hotové alebo rozpracované modely, rozmýšlaš a nič nerobíš
To tu pozname viaceri.
"Art without engineering is dreaming. Engineering without art is calculating." Steven K. Roberts
- iconmaster | 37
- Last man standing
- Name: Peter Jankovič
Tá strecha vyzerá dobre zatiaľ dobre, netušil som ako ju chceš urobiť z balzy... sa aj stolárčine naučíš. 
S balzou už nejaké tie skúsenosti mám. Tak že to išlo celkom hladko a strecha bola za pár hodín takpovediac hotová...už čaká iba na základový náter a na reflektory...tie dajú asi zabrať 
- iconmaster | 37
- Last man standing
- Name: Peter Jankovič
Ja som balzu kedysi tiez pouzival na vsetky oble/valcove a ine zlozite tvary. No je to drevo a vysledny povrch to vacsinou aj prezradi, teda ked ho dokonale nevytmelis, co je mozno zlozitejsie nez to spracovat cele z papiera. Pozri si nejake free modely lodi, lietadiel, aut alebo ak vlastnis nejakeho Poliaka, ze ako su riesene taketo oble tvary z papiera. Ak si to raz vyskusas, nebude sa ti chciet dalej robit modelara-rezbara 
Juraj vydieť že odvaha ti nechýba keď chceš vyrobiť model týchto oblých tvarov a ešte k tomu vlastnej konštrukcie. Ako pisal Ičo bude treba ešte veľa tmelenia a brúsenia aby to aj vyzeralo čisto, tak nech sa ti dielo vydarí, budem sladovať.
viem, že keď sa to viackrát dôkladne prebrúsi a natire/ nastrieka tak sa to dá a výsledok bude relativne slušivý
tak verím že to dotiahnem do správneho konca....dosť roboty asi dajú aj tie reflektory